Skillnaden mellan människa och Syntetiskt hårMänniska vs Syntetiskt hår

Skillnaden mellan människa eller syntetiskt hår är att människohår ser naturligt och äkta, medan syntetiskt hår har en onaturlig känsla. Vi kan skilja människa och syntetiskt hår på grundval av vissa faktorer som pris, livslängd, styling, underhåll och känsla.

Människohår bit är dyra jämfört med syntetiska. Om vi ​​jämför dem på grundval av ett långt liv än människohår varar mycket längre än de syntetiska förlängningar eller peruker. Om vi ​​jämför dem på grundval av styling än syntetiskt hår kan inte stylas med hjälp av varma stylingverktyg medan människohår kan titulera med locktänger eller stavar. Människohår kan fönat men med syntetiskt hår du kan inte ens tänka på att göra detta. En annan fördel med människohår är att det motstår värme medan med syntetiskt hår du bör förbli extra försiktig i närheten av öppna ugnar eller eldstäder etc. syntetiskt hår kan vara potentiellt mycket farliga eftersom de har dålig motståndskraft mot värme.

Underhåll och skötsel av människohår är mycket lättare än med syntetiskt hår. Det kan schampon, färgade och ströks Det kanske inte är så lätt med ett syntetiskt hår bit. Över -dyeing kan potentiellt skada människohår också. Människohår jämfört med syntetiskt hår kan stiliserad att se naturliga. Människohår känns också naturligt om du kör fingrarna genom det eftersom det är en av fördelarna med att bära ett mänskligt hårstrå bit eller peruk. Syntetiskt hår inte kan andas därför hårbotten kan svettas och klia mer än vanligt. Syntetiskt hår har en stor fördel i att det alltid kommer att hålla sitt förinställda stil även efter att ha tvättats.Människohår känns precis som ditt eget hår och varar ungefär ett år, medan syntetiskt hår kan pågå från en till tre månader om den är försedd med bra care.The största fördelen av människohår är att det är värme och väderbeständig men syntetmaterial har största nackdelen med att få smälta ned nära värmekällor. Syntetiskt hår inte kommer att gå platt eller falla i regnet, men kommer att hålla sitt förinställda stil medan människohår kan behöva stylas om och om igen.

Sammanfattning:

1. Människohår har en naturlig känsla och styling mångsidighet jämfört med syntetiskt hår som inte ändrar sitt förinställda form.
2. Syntetiska hårförlängningar och bitar kan inte färgas eller färgat.
3. Mänskliga hårförlängningar och bitar kan färgas, fönat och behandlas som naturliga hår.
4. Syntetiskt hår är dålig värmetåligt och kan smälta nära uppvärmda områden som eldstäder etc.