Skillnaden mellan Zeno och Zeno Hot SpotZeno vs Zeno Hot Spot

zeno Corporation
Zeno Corporation är ett företag som har utvecklat många produkter som använder värme som en behandlingsfaktor för fläckar och rynkor. Det har utvecklat och producerat några av de mest effektiva, over-the-counter och lättanvända anordningar och produkter. Zeno enheter i princip använda värme för hudvård.

Zeno Corporation har också utvecklat andra anordningar och produkter som bidrar till att förhindra akne, som Zeno värmebehandling Blemish förebyggande Kit. Denna produkt levereras med en kräm och en anordning som arbetar tillsammans för att värma fläck och massera försiktigt krämen i huden för att förhindra utbrott av acne i framtiden.
De har också infört en anti-rynk produkt som kallas linje Rewind som använder vibrationer, värme och rött ljus teknik för att förebygga och behandla rynkor och fina linjer.

De Zeno produkter är smärtfri. Den hudrodnad efter behandlingen rensar på 30 minuter. Anordningarna och krämer är fri från kemikalier; de inte torka ut huden så många andra akne krämer gör. De är mycket lätt tillgängliga på nätet, i livsmedelsbutiker och apotek, och de är over-the-counter produkter så du behöver inte ett recept.

zeno
Zeno är en anordning som drivs på ett batteri och är försedd med en huvudtillsats som värms upp. Värmen är förinställda. Enheten är utrustad med en PID-controller chip som modulerar och reglerar temperaturen vilket gör den lämplig för alla hudtyper.Zeno Hot Spot
Zeno Hot Spot är en handhållen, bärbar enhet som hjälper vid behandling och eliminering av enskilda akne. Den använder företaget 's patenterade Clearpoint-teknik. Det används för att bekämpa enstaka utbrott. Den Zeno Hot Spot påstår sig vara effektiva i 24 timmar, och det sägs att den fläck planar ut endast efter den första behandlingen. Nittio procent av akne reduceras på en dag 's-tid.

Zeno Hot Spot använder lokal värme för att döda akne bakterier under huden. Det är ett naturligt sätt att bekämpa akne bakterier och godkända av FDA. Dermatologer har börjat rekommendera denna produkt ofta för att bekämpa enstaka akne. Det torkar inte huden, det är kemiskt fri, och inte ta för lång tid vid behandling av fläck. Det skall heller inte har några biverkningar som många krämer och orala läkemedel.

Zeno Hot Spot rekommenderas för personer med mild inflammatorisk akne, är det inte används på pormaskar och whiteheads. Det är inte effektivt för personer som har en svår akne problem eller 'cystisk akne.' Man bör satsa på det först efter att identifiera vilken typ av akne en lider av. Värmen som den producerar kan orsaka rodnad på huden, men det börjar clearing efter ca 30 minuter.
Sammanfattning: