Skillnad mellan natt och dag CreamNatt vs Dagkräm

Människor använder krämer för en glödande hud och även för att upprätthålla en frisk hud. Människor använder olika typer av krämer som natt och dag krämer, som skiljer sig i sina effekter.

En av de viktigaste skillnaderna mellan dag och nattkräm är den dagen krämer har ingredienser som skyddar huden från ultravioletta strålar, medan natten krämer inte har sådana ingredienser.

Medan dagkräm ger rätt mängd näring som krävs för dagen, natten grädde påfyllnad och åter någon näring som har försvunnit under dagtid. Till skillnad från dagkräm, nattkrämer innehåller mer vitaminer som kroppen absorberar mer av dessa under natten.

Dag krämer innehåller mindre olja än natt krämer. Dessutom, dag krämer är mycket lättare än natt krämer. Natten krämer är starkt koncentrerad, tjockare och starkare än dagen krämer. Om natt krämer används på dagtid, kommer dessa att ge en fet utseende.

Natt krämer är kända för att reparera och återfukta huden. Natten krämer innehåller ingredienser som vitamin C, retinol och alfa-hydroxisyror, som hjälper till att stärka huden 's defensiva sköld.

Dag krämer ger huden skydd mot skadliga faktorer. Dag krämer hjälper också i hydrating huden eftersom det finns en möjlighet att bli uttorkad ut i solen. Dagkrämer har också en lätt konsistens, som hjälper porerna andas ordentligt.

Dag krämer är avsedda att skydda huden från skadliga saker. Dagen krämer hjälper också huden att bekämpa föroreningar. De antioxidant ingredienser hjälper till att skydda huden försämras på grund av effekterna av flera faktorer.

Sammanfattning1. Dag krämer har ingredienser som skyddar huden från ultravioletta strålar, medan natten krämer inte har sådana ingredienser.

2. Dag grädde ger rätt mängd näring som krävs för dagtid. Nattkräm påfyllnad och åter någon näring som har försvunnit under dagtid.

3. Dag krämer innehåller mindre olja än natt krämer.

4. Till skillnad från dagkräm, nattkrämer innehåller mer vitaminer som kroppen absorberar mer av dessa under natten.

5. natt krämer är starkt koncentrerade, tjockare och starkare än dagen krämer. Dag krämer är mycket lättare än natt krämer.

6. Dag krämer hjälp att hydratisera huden eftersom det finns en möjlighet att bli uttorkad mer i solen.