Skillnaden mellan rakkräm och rakgelRakning grädde vs rakgel

Valet av rakkräm och rakgel är en 'personliga val. Men det enda är att man ska använda rätt produkt eller det kan ha negativa effekter på huden. Trots att välja mellan rakkräm och rakgel är ganska personligt, en kan komma över en viss skillnad mellan de två. Även när rakkräm och rakgel kommer i nästan samma ingredienser, de skiljer sig i vissa avseenden.

Vid jämförelse av rakkräm och rakgel, är den senare en visade sig vara mer effektiva. Detta beror på att det bara behövs en liten mängd rakgel i stället för en stor mängd rakkräm. Till skillnad från rakkräm, rakgelen skum när det försiktigt rörs i händerna. Detta innebär också att rakning geler är mer ekonomisk att använda.

Medan rakkräm inte täppa rakhyveln, rakgel har en tendens att täppa det. Det kan också noteras att rakgel inte löddra upp när de appliceras på hudytan. Å andra sidan, rakkrämer löddra upp när den tillämpas. Som rakgelen inte löddra upp, kan man se den hår nedan som är som rakas.När man jämför priset, är rakgelen ganska dyrt än rakning grädde. Det har också visat sig att rakgel ger en bättre rakning jämfört med raklödder. De rakning geler ger en närmare rakning jämfört med rakkräm.

En annan skillnad som ses mellan rakkräm och rakgel är att gelerna är säkrare för huden. Till skillnad från de rakkrämer, de rakning geler kommer i färre starka kemikalier.
Sammanfattning
1. Rakgel ger en bättre rakning jämfört med raklödder. De rakning geler ger en närmare rakning jämfört med rakkräm.
2. Vid jämförelse mellan rakkräm och rakgel, är den senare en visade sig vara mer effektiva.
3. Till skillnad från rakkräm, rakgelen skum när det försiktigt rörs i händerna.
4. Rakgel inte löddra upp när de appliceras på hudytan. Å andra sidan, rakkrämer löddra upp när den tillämpas.
5. När man jämför priset, är rakgelen ganska dyrt än rakning grädde.
6. Till skillnad från rakkrämer, de rakning geler kommer färre starka kemikalier.