Skillnaden mellan Cream och Powder BlushKräm vs Powder Blush

Blush är en kosmetisk eller skönhetsprodukt som normalt används som ett sätt att lägga till en ljus nyans till en person 's kinder. Det finns många olika nyanser som finns och som gjordes för att matcha en viss person' s hudfärg. När allt kommer omkring, har det att berömma det för att uppnå en mer naturlig rosig kind flush. Då, rouge bara kom i pulverform, men naturligtvis, framsteg inom teknik gäller även för skönhetsindustrin och som sådan, rodna nu kommer i en mängd andra former. Bland de mest populära skulle vara grädde rodnar. Den mest uppenbara skillnaden mellan grädde och pulver rodnar skulle vara deras struktur och att ensam kan signifikant ändra typ av effekt som den har på en person 's kinder. En annan viktig skillnad skulle vara den teknik som används för att applicera dem.

När det gäller struktur, skulle de flesta människor föredrar grädde rodnar, eftersom det är smidigare och kommer i en liten behållare som kan föras någonstans. Det kan lätt appliceras på kinderna genom användning av fingrarna eller en mjuk skönhet svamp för en jämnare applikation. Vissa människor tycker också att det är mer kostnadseffektivt med tanke på att man behöver endast en liten mängd av den för att få sin önskade rosig färg. Andra föredrar det på grund av den naturliga daggiga utseende som det ger huden som kan vara ganska svårt att uppnå om man använde pulver rodna. Oftare än inte, grädde rodnar tenderar att vara lite mer pigmenterad än pulver som de som tenderar att ha en ljusare, nästan ren effekt på huden.

Men för dem som letar efter en verkligt naturlig, knappt där rodna då versioner pulver är din bästa insats. Men naturligtvis beror detta på vilken typ av produkt du använder och hur pigmenterad det är. Observera att det finns makeup märken där ute som producerar kraftigt pigmente rodnar så måtta är viktig. Vissa människor tror att med hjälp av pulver rodna är mycket svårare jämfört med grädde rodnar eftersom du måste veta hur många lager av det behövs för att uppnå önskad effekt. Men dessa aren 't det enda som en person bör titta på när det gäller att välja mellan pulver och grädde rodnar. När allt kommer omkring, är hudtyp också en mycket viktig faktor. Använda pulver rouge på torr hud kan faktiskt leda till hudirritation. det är därför yrkesverksamma rekommenderar användning av grädde rodnar för personer med torr hud.Detta beror på att dess struktur är mer ett komplement till deras hudtyp och kan också lägga välbehövlig fukt till det. På baksidan av saker, pulver rodnar rekommenderas för personer som har fet hud eftersom ett krämrouge kan faktiskt accentuera glans. Detta är om en person 'hud är betydligt fet. Den krämiga konsistens av rodna kanske inte fäster ordentligt på huden vilket kräver många touch ups under dagen för att bibehålla den färg de vill. Om du planerar att bära den med andra skönhetsprodukter, gör att se till att de är förenliga med dem. i grund och botten, krämrouge kanske inte fungerar bra med tjockare makeup produkter, såsom fundament, vilket gör att den ska visas klumpiga och onaturliga. Kom ihåg att om du vill att din övergripande utseende att vara så naturliga som möjligt, är en jämn applicering viktigt.

Så vilken av de två är dyrare? Tja, det beror detta på själva varumärket. I de flesta fall, grädde rodnar tenderar att vara dyrare men detta kan variera beroende på kvaliteten av själva produkten.

Sammanfattning:
Cream rodnar är mjukare i konsistens och är också lättare att tillämpa.
Pulver rodnar tenderar att vara ren i naturen.