Skillnaden mellan vävar och tilläggVäver vs Extensions

Först av allt, väver och förlängningar avser hår väver och hårförlängningar används av kvinnor för att öka deras kronan, det vill säga deras hår.

Väva
I allmänna ord är en väv en term som hänvisar till artificiell eller äkta hår som används för att ändra utseendet på någon 's hår genom att lägga hår till deras naturliga hår. Dessa artificiella eller mänskligt hår kan tillsättas eller användas för att täcka hela håret med en peruk.

Fördelarna med ett hår väva är att de bidrar till att göra håret längre, lägga tjocklek håret tillsammans med volym, och är en välsignelse för kvinnor med håravfall. Dessa används för att lägga till moderiktiga färger i håret för utan användning av hårfärger som har flera kemikalier.

Specifikt avser en väv till en stil när någon 's hela hår är flätat. När flätor görs, är en nål används för att sy förlängningar av håret i flätor. Förlängningarna sys från ena örat till en annan. Denna stil eller väv är en dyr stil som kan kosta upp till $ 500 eller ännu mer. väven varar 6 till 10 veckor. Särskilda schampo och balsam används för att upprätthålla dem. fördelen med en väv är längden på håret kan ökas, och ingen kemikalier eller lim används. nackdelen med en väv är om flätor är för hårt, kan de orsaka huvudvärk, ömhet i hårbotten, eller permanent förlust av hår på grund av ständig stress på rötterna av håret.förlängningar
Hårförlängningar avser konstgjord eller människohår är fäst vid det naturliga håret av en person med hjälp av ett bindemedel eller clip-on eller andra metoder för att förlänga håret. Hårförlängningar appliceras slinga för slinga till den naturliga hår. Det är en mycket tidskrävande metod som cirka 100-300 förlängningar läggs till en person att göra håret ser naturligt. Denna tillämpning av hår anses vara den dyraste på grund av arbete och tid den förbrukar. Det finns många metoder för att lägga till tillägg som använder lim eller kopparlänkar.

Fördelarna med tillägg är att de hjälper kvinnor med håravfall och människor som har kort hår. Dessutom är det något som kan göras hemma också. Vissa nackdelar är om de har limmats på, det gör ont att ta bort dem. De kan också skada ditt hår.
Sammanfattning:

1. Den viktigaste skillnaden är att alla vävar är en typ av hårförlängningar, men alla tillägg är inte vävar.