Skillnaden mellan Moisturizer och LotionFuktkräm vs. Lotion

De flesta människor tror att fuktighetskräm och lotion är desamma. Tja, i vissa avseenden de är likadana. Dessa två är krämer som en person ansöker ansiktet eller kroppen för att underlätta förebyggande och läkning av torr hud eller irritation. Fuktighetskräm och lotion är två helt olika produkter. Många personer bör känna till att dessa poster används för olika situationer och för att uppnå olika resultat. Vid jämförelse av de två punkter, är det ofarligt att profilera en fuktighetskräm som ett slags lotion.

Ändå ofta en lotion bör inte betecknas som en fuktighetskräm. Lotion kategoriseras som en form av kräm som är placerad på toppen av huden för att ta bort eller lägga till olika effekter. Denna produkt kan användas för att förhindra akne, skydda huden från solen skada, eller specifika läkemedel topiska applikationer för att ge huden särskilt fördelaktiga mineraler och vitaminer som vitamin E. De flesta av de krämer som finns på marknaden är avsedda att göra exakt motsatt av en fuktighetskräm. De tar bort de hydra egenskaper under huden. Fukt är krämer särskilt utformade för att bära viktiga vitaminer och oljor tillbaka till en person 'ansikte eller hud. Dessa produkter se till att vitaminer och oljor kvar i huden. Moisturizers görs tillgängliga i receptblankett för svår torr hud eller över the-disk varumärken med sina generiska namn för att ge en person den fukt som hans hud behöver. det mest väsentliga är att en person måste förstå när de fattar ett beslut mellan en fuktighetskräm och en lotion, måste personen överväga de effekter som han vill uppträda på hans ansikte eller hud. de flesta lotion produkter ger en person en mer hydrerad och en mjukare konsistens i ansiktet. i motsats till denna produkt, andra lotion erbjuder även lite doft eller en tillfällig regenerering av många hudsjukdomar.

Den uppenbara skillnaden mellan en lotion och en kräm är att lotion består av oljor som används som ett smörjmedel för att undvika friktion mot huden samtidigt som en fuktighetskräm används för att fräscha upp fukt under huden. En lotion hindrar fukten attribut i huden medan en fuktighetskräm är betydligt lättare jämfört med lotion. Moisturizers är också absorberas in i huden på kroppen.

Några av de mjukgörande finns tillgängliga på marknaden är vanligtvis utnyttjas för terapeutiska och kosmetiska funktioner. Dessa produkter tillverkas för att resultera i de avsedda resultat på huden för situationer vattenförlust och är lämpliga för torr och fjällande hud. Återfuktning tillhör klassificeringen av skönhetsprodukter som är avsedda för hygien, hydrering, och vård av huden. Om deras terapeutiska resultat, har mjukgörande redan gjort sina spår snabbt under de senaste åren i skönhet företag. Experter har valt moisturizers att förskriva för sina patienter beroende på de uppgifter som krävs av vissa typer av hud.

Det finns olika typer av krämer som hudkräm eller den aktuella produkten och mat grädde förberedd för den uppsjö av olika hudsjukdomar, sjukdomar och smärta. Livsmedels krämer har inslag av mjölk som tenderar att ackumuleras på huden 'yta. Dessa produkter består av fett från smör eller andra komponenter som innehåller en högre fetthalt.

Sammanfattning:1. Lotion kategoriseras som en form av kräm som är placerad på toppen av huden för att ta bort eller lägga till olika effekter. 2. Återfuktning är grädde särskilt utformade för att bära viktiga vitaminer och oljor tillbaka till en person 'ansikte eller hud.

3. Lotioner kan användas för att förhindra akne, skydda huden från solen skada, eller specifika läkemedel topiska applikationer för att ge huden särskilt fördelaktiga mineraler och vitaminer som vitamin E. Fukt se till att vitaminer och oljor kvar i huden. Återfuktning görs tillgängliga i receptblankett för akter torr hud eller over-the-counter varumärken med sina generiska namn för att ge en person den fukt som hans hud behöver.

4. De flesta av de krämer som finns på marknaden är avsedda att göra den exakta motsatsen till en fuktighetskräm. De tar bort de hydra egenskaper under huden.

5. Det mest väsentliga är att en person måste förstå är när de fattar ett beslut mellan en fuktighetskräm och en lotion, måste personen beakta effekterna att han vill uppträda på hans ansikte eller hud.