Skillnaden mellan svart och mycket svart mascaraSvart vs Mycket svart Mascara

Mascara är en av de viktigaste och mest populära kosmetiska produkter som används av kvinnor för att förbättra sina ögon på några sekunder. Det är lätt att använda; Det har dramatisk effekt på ögonen, är enkelt och bekvämt att bära, och ändrar utseendet på en person på bara två enkla streck. Blondiner, rödhåriga och andra kvinnor med ljust hår föredrar att bära mörka mascaror att göra sina ögon pop ut, deras ögonfransar ser större, tjockare, längre och mer attraktiv.

Mascara

Mascaror är tillgängliga i en mängd olika nyanser. De finns i tre olika former; krämer, kakor och vätskor. De innehåller vanligtvis växer, oljor, pigment för färger som kolsvart för en svart färg och järnoxider för brunaktiga färger och konserveringsmedel. De säljs som vattentät eller enkla mascara. Ibland 'ultramarin' används också för blå mascara, och FDA förbjuder användningen av kol och tjära. De oljor som används för mascara inkluderar oljor som, sesamolja, lanolin, ricinolja, eukalyptusolja, etc. växer som används är; bivax, karnaubavax, och paraffin. De vattenbeständiga mascaror innehåller dodekan som avvisar vatten och andra mascaror har ingredienser som är vattenlösliga. De mascaror som krypa eller förlänga fransarna har oftast nylon mikrofibrer och rayon mikrofibrer, och att styva upp fransarna de ingredienser som används är metyl eller ceresin, etc.Svart och mycket svart mascara

Mascaror finns i många färger, men det vanligaste är svart och mycket svart mascara. Svart mascara ger en mjukare, subtil utseende, och mycket svart mascara ger en nästan flytande ebenholts utseende. Svart mascara är en enkel svart med några som har nyanser av brunt, grått och djupt blå eller lila. Men mycket svart mascara är bara svart. Det har ingen annan nyans synlig. Man tror att människor med mörka ögon mestadels bör gå för mycket svart mascara medan personer med bruna ögon kan spela med många olika nyanser eller en svart mascara med andra färgtoner. Det är en modetrend att bära lättare och svart mascara för dag slitage för att ge ett mer naturligt och lätt utseende och mycket svart mascara på kvällarna för att ge en mer mogen, vuxen, och mörkare utseende. Mycket svart mascara används för att ge en 'rökig look' som är mycket populär festkläder. Det är vanligtvis bärs för att ge en mer lockande utseende och för att göra ögon ser den mest framträdande i hela ansiktet, vilket gör ögonen i fokus för uppmärksamheten.

Sammanfattning:
1. Mycket svart mascara är mycket mörkt svart och brukar ge intryck av att vara svart, svart mascara är svart mascara med nyanser av färger som är synliga som enkel svart, mörkbrunt, mörkt lila, mörka blues, mörka gråtoner, etc.