Skillnaden mellan Gillette Fusion och Fusion PowerGillette Fusion vs Fusion Power

Gillette är en Procter och Gamble varumärke som levererar och tillverkar rakhyvlar och knivar. År 2006 släppte de Fusion raden av rakhyvlar som intrikat är utformade för precisionstrimning. Här finns fem främre (front) blad och en extra bakre (bak) blad C en stor förbättring från Gillette 's gamla serien av rakhyvlar. Det finns många typer av rakhyvlar under fusionslinjen. Två av de mest populära är de ursprungliga manual Gillette Fusion och Gillette Fusion Power.

Vissa förväxlas med de två eftersom de känner samma när de används. De producerar också liknande resultat. Det 'är bara det att det finns vissa modifierande egenskaper som skiljer dem från varandra. För Gillette Fusion, är det en manuell typ rakkniv som alla andra typiska razor modeller. Å andra sidan bär Fusion Power termen' power ' eftersom det är en mer avancerad och motoriserad rakkniv modell som har en batterifack. den är så utformad att den kan avge mikropulser som sägs förbättra rakhyveln glider. det finns redan många varianter av Fusion Power som släpptes sedan 2007 som Fusion Ström Phantom, Fusion Power Gamer, och Fusion Power Phenom.

När det gäller prestanda och komfort vid användning, de två rakhyvlar fortfarande att diskuteras eftersom vissa säger att den manuella rakkniv är bara bra, medan andra hävdar att Fusion Power är egentligen mer tillförlitlig och mer bekväm att använda. Ändå har Fusion Power observerats att begränsa hår rycka; dock kan detta faktiskt vara något att göra med personliga preferenser.Eftersom både Gillette Fusion och Fusion Power tillhör samma Fusion raden av rakhyvlar, deras blad sägs användas omväxlande för båda modellerna. Men Fusion Power bladen är de som faktiskt tillverkas eller konstruerade för användning i fusionskraft rakhyvlar så det 'är praktiskt taget säkrare och mer perfekt att använda dem för motordrivna rakkniv.
På grund av sin utformning och motor, är Fusion Power rakhyveln lite dyrare än standard Gillette Fusion rakhyvel. Fusion Power har också varningssystem batterilampan och en automatisk avstängningsfunktion. Samma prisutvecklingen går med sina blad. Dessutom Fusion Power Blades är färgad annorlunda än de traditionella Gillette Fusion blad. De verkar vara orange i motsats till den senare, som ursprungligen är blåfärgad.

Sammanfattning:

1. Gillette Fusion är en manuell typ rakkniv medan Fusion Power är en motordriven batteridriven rakhyvel.
2. Fusion Power avger mikropulser för att förbättra glid under rakning.
3. Fusion Power rakhyvlar och knivar är dyrare än Gillette Fusion.