Skillnaden mellan Cleanser och ScrubCleanser vs Scrub

Försköning är numera en trend för människor i alla åldrar, särskilt bland kvinnor. Ser någon roll för alla så mycket som attityd gör. När man talar om skönhet, hänvisar vi till största delen vår hud. En vacker hud reflekterar en frisk och vacker person. Skönheten i oss själva är behäftad lätt på våra ansikten. Med denna oro, är ordentlig vård för våra ansikten viktigt att få oss att se yngre, friskare och attraktiv.

Rengöringsmedel och skurar används vid rengöring och rensa vår hud. En rengöringsmedel är en tillverkad produkt som används för att rengöra eller rena något. En populär typ av rengöringsmedel är den som används i ansiktet, en ansiktsrengöring. En ansiktsrengöring rengör huden genom att ta bort smuts och oljor som är limmade till vårt ansikte när vi går utanför vårt hus. Detta är smuts som vi får från vår omgivning; damm, och liknande. Rengöringsmedel och scrubs lösa upp tilltäppta porer som orsakar akne. Detta kan användas varje dag, efter bad och innan sova, eller beroende på en 'preferenser.

En ansiktsrengöring är att föredra framför andra rengöringsmedel som tvål på grund av många skäl.

Ansiktsigenkänning rengöringsmedel har samma pH som är lämpligt för den facepH 5. 5, medan tvål innehåller ett högt pH. Detta innebär att tvål kan ändra huden 's pH därmed ge vika för bakterietillväxt.

Tvålar eller andra rengöringsmedel utom ansiktsigenkänning rengöringsmedel, innehåller förtjockningsmedel som kan täppa huden 's porer. Denna tilltäppning kan orsaka akne.

Med hjälp av tvålar kan ta bort ansiktet 'naturliga oljor som fungerar som barriärer och naturliga fuktkrämer. För att kompensera, talgkörtlar i ansiktet producera mer olja, eller seborré, orsakar tilltäppta porer som leder till akne.

Ett ansikte skrubba, å andra sidan, innehåller små bitar som tar bort döda hudceller. De är grov i ansiktet, som namnet 'scrub' innebär således inte skonsam mot huden. Huden i ansiktet är känslig. Det är därför det behöver särskild behandling. Det är viktigt att använda ansikts scrubs snarare än generiska peeling eftersom de flesta av det är hårt i ansiktet. Detta behöver inte göras dagligen som det kan irritera huden. Scrubs öppna porer som inte kommer att vara bra för vårt ansikte, eftersom detta kan locka eller samla mer smuts.

Scrubs används för att avlägsna döda hudceller i ansiktet. När detta är gjort, ser vår hud yngre och känns lättare. Döda hudceller kan ge torr hud slöhet. Det gör att vi ser äldre än vår ålder. Med regelbunden användning av ansikts skurar, blir huden mjuk och glödande, exponera ny hud. Men det kan också irritera huden eftersom det har fragment av granulat som är grov på huden. Frekvent användning av detta torkar också huden. Det är därför vissa ansikts skurar säljs med mjukgörande för att förhindra torr hud.

För att sammanfatta, här är skillnaderna mellan rengöringsmedel och scrubs:

Rengöringsmedel tvätta ansiktet mer försiktigt än scrubs gör. Rengöringsmedel bort smuts och olja från ansiktet medan scrubs bort döda hudceller samt.

 En rengöringsmedel används regelbundet medan scrubs behöver inte används ofta.

Sammanfattning:

1. Rengöringsmedel och scrubs är desamma. De används i rengöring av huden.

2. Rengöringsmedel måste användas regelbundet för att bibehålla hygienen i kroppen.

3. Rengöringsmedel är skonsam mot huden; scrubs är grov på huden.

4. Scrubs avlägsna döda hudceller.

5. Scrubs ge en blomma, yngre hud utseende.