Skillnaden mellan vaxning och ThreadingVaxning vs. Gäng

Varje kvinna fantiserar, och även drömmar, att ha de bästa ögonbrynen runt. Men de flesta av dem plågas om hur man uppnår en sådan bedrift. Lyckligtvis finns det olika sätt att skulptera ögonbrynen. Det tar bara lite tid att öva och finslipa förmågan att antingen vaxning eller gängning.

Ögonbryn vaxning är en vanlig metod bland kvinnor. Det är främst görs av kvinnor som besitter en 'inte så känslig' hudtyp. Plastremsor med vax på en sida används i processen. Dessa remsor skärs i mitten för att efterlikna ögonbryn siffra. På grund av den kommersiella penetration av en sådan produkt, har vax stenciler gjorts tillgängliga i olika former, som cirkulär, kantig, något böjd och även välvd. Vaxet schablonen är placerad på ögonbrynen med hjälp av milt tryck. Med en solid dra av remsan, är håren avlägsnas därefter. För att avsluta processen, är toner och vissa astringents som används för att inleda stängning av hudens porer.

För det andra kan ögonbryn threading också användas av kvinnor som drömmer om samma vackert formade ögonbryn. Detta är en mycket gammal teknik för hårborttagning, som sägs ge prydliga rader för dina ögonbryn. Denna teknik är också betraktas som den som ger den bästa formen på dina ögonbryn. Med bara en liten twist av rena bomullstrådar att plocka håret; och en ren ögonbryn linje omedelbart skapas. Det är en relativt lättare, för att inte tala snabbare, process än vaxning.Sammantaget har ögonbryn gäng mindre hudkontakt (perfekt för känsliga hudtyper) jämfört med vaxning som omedelbart kan orsaka hudrodnad efter att dra remsor schabloner. Det har också observerats att vaxning kan inducera allergier i vissa fall, på grund av närvaron av vissa kemikalier eller hartser i vaxet. Dessutom är det uppenbart att vaxning teknik är den mer smärtsamt förfarande. Tillämpningen av vaxartat material, någonstans i närheten av ögonen, orsakar också viss oro för användaren. I termer av att upprätthålla formen på ögonbrynen, är gängning ses att tillhandahålla längre effekter än den andra tekniken.

1. Vaxning är en mer omständlig process jämfört med enklare och snabbare gäng av ögonbrynen.

2. Vaxning är bra för icke känsliga hudtyper, medan gäng är idealisk för de mest känsliga hud.
3. Gäng ger en längre livslängd, vackert utformad ögonbryn linje, jämfört med vaxning.
4. Gäng är mindre smärtsamt än vaxning.