Skillnaden mellan Five Star Hotel och Seven Star HotelFem stjärnor Hotell vs Seven Star Hotel

Under ganska lång tid, har femstjärniga hotell varit känd som den mest lyxiga sådana. Nu har flera hotell tilldelats sju stjärnor. Tidigare klassificeringar var på en skala från ett till fem, där fem är den högsta. Nu sju-stjärnigt hotell skulle rankas som den mest lyxiga hotellet i världen.

Vad gör det annorlunda?
Hotell, som restauranger, filmer och TV-program, klassificeras enligt ett betyg. Hotell brukar rankade baserat på kvaliteten på maten, placering, tillgänglighet, rum storlekar, bekvämligheter, visa och tillgången och kvaliteten på gym och spa. Hittills har det inte funnits en enhetlig hotell ranking guide, vilket är anledningen till olika standarder fastställs per land.

Femstjärniga hotell är lyxhotell och oftast tillgodose kändisar, högt uppsatta politiker och affärs puckelpist. Merparten av tiden, företagsledare bo på femstjärniga hotell när de är på en affärsresa och träffa andra investerare. Å andra sidan, en sju-stjärnigt hotell riktar sig till kungligheter och miljardärer (och deras arvingar) med massor av pengar att spendera. Rika företagsledare bo i sju-stjärniga hotell, men vistelsen får inte anslutas till företag. Sju stjärniga hotell väljs i allmänhet för en semestervistelse.

Lyxhotell eller femstjärniga hotell är tillverkade av högvärdiga material och har intrikata arkitektoniska projekt. Mestadels är rumsservice 24-timmars tillgängliga, bortsett från gourmetmat och en hög personal till gäst förhållandet. Rummen är stora och är inredda med fina möbler. Rummen har lyxiga badprodukter och toalettartiklar, höghastighetsanslutning till Internet och dvd-spelare. De flesta femstjärniga hotell har tillgång till en golfbana; spa och wellness center; pool och tennisbanor. Den mest lyxiga rum i ett femstjärnigt hotell är presidentsviten.Även ett femstjärnigt hotell verkar ha allt en person vill känna lyxig, en sju-stjärnigt hotell toppar detta. De har sådana tjänster som en Rolls Royce limousine gäst pendeltrafik, en 'kunglig' svit snarare än en 'president' en och guld inredning.

I genomsnitt ligger på $ 1700 per natt den billigaste rum för två i en sju-stjärnigt hotell. Detta kommer att få dig och en kamrat till en lyxig fem stjärnigt hotellrum för tre nätter. Burj Al Arab, ett av de mest berömda sju-stjärniga hotell i Dubai, Förenade Arabemiraten, har en 780 kvadratmeter kunglig svit med en hastighet av $ 28.000 per person och natt. Hotellet har utmärkta guld och marmor trappor, mahogny möbler, sovrummen med roterande himmels kapell, Hermes kroppsprodukter och en Rolls Royce, BMW eller helikopter överföring eller tjänst.

Personalen vid sju-stjärniga hotell forskning sina inkommande gäster. På grund av detta, är gäster känd av alla som arbetar i hotellet, vilket gör vistelsen mer memorable.Five stjärnigt hotell personal är inte skyldiga att undersöka sina gäster främst eftersom det inte är en del av vad du betalar dem för och även det faktum att de ta emot ett större antal gäster och reservationer. Dessutom är priserna på sju-stjärniga hotell är högre så det är ingen överraskning att personalen skulle betala betydligt mer uppmärksamhet åt sina gäster.
Sammanfattning:

1. Ett femstjärnigt är i allmänhet besöks av rika människor som kändisar, företagsledare och politiker.
2. Ännu mer lyxiga är ett sju-stjärnigt hotell som ger sina gäster 'kunglig' behandling.
3. Vid ett pris på $ 1700, kan du och en annan kamrat bo tre nätter på ett deluxe rum på ett femstjärnigt hotell. I en sju-stjärnigt hotell, är denna takt det billigaste per natt.