Skillnaden mellan Pumas och pumor Pumas vs Cougars

När man talar om pumas och pumor, är det första som kommer att tänka på vilda katter eller pumor. Men i modevärlden, dessa två ord hänvisar till två typer av kvinnor och inte de kattdjur. 'Puma' och 'cougar' är namn som tillskrivs kvinnor som är i 30-årsåldern, 40s och 50s. Låt oss titta på några av skillnaderna mellan puma och Cougar kvinnor.

En puma, i allmänhet, är en kvinna i hennes sena 20-talet eller 30-talet som går yngre män som är i 20-årsåldern. De ses hänga i barer och klubbar. De bär den mest moderna moderiktiga kläder och älskar att lyssna på de trendigaste musiken. Det framgår att puma kvinnor jagar i grupper för en man som de själva väljer, främst yngre, för natten. Dessa puma kvinnor kan också gå med cougar kvinnor i mörker.

Nu till cougar kvinnor, de är kvinnor i 40-årsåldern och 50-talet. Dessa cougar kvinnor är mycket intresserade av unga män i synnerhet under 25 år. Pumor är inte engagerad i någon enskild människa, och de rör sig från en till den andra. Puma kvinnor ses som något som begås på deras relationer tills de är nöjda. Cougar kvinnor kan även sova med många män inom samma grupp av vänner.I mognad, pumor är mer mogna än puma kvinnor. Som sådan kommer pumor inte lätt komma fram att acceptera en man om hon är nöjd. En puma kvinna kommer inte att sova med en man om hon känner att han är i sin liga.

Sammanfattning:

1. 'Puma' och 'cougar' är namn som tillskrivs kvinnor som är i 30-årsåldern, 40s och 50s.
2. 'Puma' i allmänhet, är en kvinna i hennes sena 20-talet eller 30-talet som går yngre män som är i 20-årsåldern.
3. Puma kvinnor är kvinnor i 40-årsåldern och 50-talet och som är mycket intresserade av unga män i synnerhet under 25 år.
4. Cougars inte åtagit sig någon enskild människa, och de flyttar från den ena till den andra. Men puma kvinnor ses som något som begås på deras relationer tills de är nöjda.
5. Puma kvinnor ses hänga i barer och klubbar. De bär den mest moderna moderiktiga kläder och älskar att lyssna på de trendigaste musiken.