Skillnaden mellan Red Bull och MonsterRed Bull vs Monster

Red Bull och Monster är två populära energidrycker.

Vid en jämförelse mellan de två energidrycker, är de nästan lika i deras smak och ingredienser. Dessutom Red Bull och Monster drycker rikta ungdomar.

En av de viktigaste skillnaderna mellan Red Bull och Monster är i storlek kan de komma in. Monster energi dryck kommer i en större burk än Red Bull. Om Monster kommer i en 16 oz kan, kommer Red Bull i en 8. 3oz burk. Priset på dessa två energidrycker är densamma. Så för samma pris får du mer när du köper Monster än när man köper Red Bull.

När man jämför smaken, har Monster en sötare smak än Red Bull. Detta är på grund av den högre sockerhalt i Monster.

Red Bull var den första som introduceras på marknaden 1987. Monster infördes i marknaden under 2002. Red Bull har sitt ursprung i Thailand. Red Bull kommer med slogan 'det ger dig vingar'. Red Bull annonserar genom att sponsra turneringar, få ägandet av idrottslag och stöd av kändisar och genomföra konserter.Red Bull Energy Shot och Red Bull Cola är de två viktigaste produkterna i Red Bull. Förutom dessa två, har Red Bull också Sugar Free Red Bull för diabetiker.
Några av ingredienserna i Red Bull inkluderar taurin, koffein, glukuronolakton, vitamin B, glukos och sackaros.

Det var det USA-baserade Hansen Natural Corporation som kom upp med Monster. Annonsen metod är nästan densamma som i Red Bull. Monster kommer i många smaker såsom original, Ripper, Lo-Carb, Blandat, torped, överfall och Java.

Sammanfattning

1. Monster energi dryck kommer i en större burk än Red Bull.
2. När man jämför smaken, har Monster en sötare smak än Red Bull. Detta är på grund av den högre sockerhalt i Monster.
3. Red Bull var den första som introduceras på marknaden 1987. Monster infördes på marknaden under 2002.
4. Bull Energy Shot och Red Bull Cola är de två viktigaste produkterna i Red Bull. Förutom dessa två, har Red Bull också Sugar Free Red Bull för diabetiker.