Skillnaden mellan UPS och FedExUPS vs. FedEx

Det bästa i länder som har konkurrenskraftigt paket carrierverksamheten är att om allt du behöver skicka något till någon, oavsett om det paketet klassificeras eller inte eller skör eller inte, du 'd garanteras att det är i säkra händer. Inte bara det , oavsett vilken bobinhållare företag du väljer du 'd garanteras av kvalitet som det' ll ge. Dessa paket bärare företag slags tvungna att suga upp dig så att du 'd välja dem över den andra. Så det bästa sättet att visa de 're the real thing jämfört med de andra är att tillfredsställa er och överträffa dina förväntningar på kvaliteten på de tjänster de tillhandahåller. Som till exempel om du vill att ditt paket levererat en dag sedan, skulle du verkligen välja bärare företag som driver förväg. Om du vill att allt ska hända med låg kostnad, skulle du välja transportören företaget med de lägsta priserna. Om du vill paket hanteras som en ny född ko (endast mildare), du skulle gå för bärare företag som studerade graces på en te bord.

I USA den starkt konkurrensutsatta paketbärare företag är ingen annan än UPS och FedEx. Båda är mycket populära företag som inte bara känd för sin massiva paket bär företag men också med sin generösa sponsring i sportvärlden. UPS är officiell sponsor av mycket illustrerade sportevenemang såsom NASCAR och OS, medan FedEx är officiell sponsor av NBA och NFL. Dessa två företag är verkligen på varandras hals och ständigt visa upp med varandra för att få allmänheten 's förtroende. Här är några fler skillnader i de två i fall du behöver för att skicka ett paket och du har fortfarande ingen aning om vad är UPS och FedEx eftersom du bara migrerat från andra sidan jordklotet.

UPS eller United Parcel Service, till att börja med, har slogan 'Vad kan brun göra för dig?'. Brown är den officiella färgen på företaget. Dess logotyp är en gyllene sköld som betecknar 'säkerhet över dina paket, så att du don' t behöver oroa sig för något annat '. Inte bara det, logotypen lovar också styrka. UPS är kungen av vägen på grund av dess 25.000 fordon. företaget hanterar upp till 150 pounds för paketet för varje kund. de levererar internationellt via sina flygbolag. Dessa bärare kvaliteter är mycket imponerande men förväntas för ett företag att ha funnits sedan 1907. det finns dock några nackdelar när du använder tjänsten UPS. tjänsten är lite dyr jämfört med FedEx. Inte bara det, när paketet levereras, kommer UPS bara lämna det på din veranda när ingen 'är runt. UPS prioriterar också företag över privatpersoner. UPS kontor mindre tillmötesgående för jämfört med FedEx.

FedEx, å andra sidan, har slagordet 'Koppla av, dess FedEx'. Företagets logotyp är inte lika imponerande som UPS med endast typsnitt som stavar FedEx. Denna bärare grundades 1971, bara ett år senare än UPS. FedEx 's landtransporter är svagare än den hos UPS men det gör med sin 672 flygplan som reser till över 375 flygplatser runt planeten, vilket gör det till kungen av himlen. FedEx, som UPS, leverera paket runt om i världen, men sätter tilläggsavgift på paket som väger mer än 70 pounds. FedEx tar dock mindre jämfört med UPS. företaget har även föredra kontor och miljö med vänliga människor jämfört med UPS. och när FedEx levererar ditt paket, kräver de en signatur. Om du inte var ' t runt för att ta emot dem, de 'd lämna en anteckning eller de kommer tillbaka bara för att personligen leverera paketet.SAMMANFATTNING:

1.? UPS och FedEx starkt konkurrerande paketbärare företag i USA.

2. UPS är kungen av vägen med 25.000 fordon medan FedEx är kungen av himlen med 672 flygplan.