Skillnaden mellan South Beach och Miami BeachSouth beach vs Miami Beach

Miami Beach och South Beach är världsberömda stränder. Vissa kan vara förvirrad när man talar om South Beach och Miami Beach, eftersom de anser dem vara samma. Även South Beach är en del av Miami Beach, är den förstnämnda en mer kända.

Miami Beach ligger på en barriär ö, som ligger mellan Atlanten och Biscayne Bay. South beach är en del av Miami. Skiljelinjen mellan de två stränderna är 23 Street. Den norra delen av denna linje är Miami Beach, och söder om detta är känt som South Beach.

Även känd som SoBe, var South Beach började som en jordbruksmark. I 1870 's, var området köptes av Henry och Charles Lum för kokos jordbruk. Landet fick namnet som South Beach. Staden Miami bildades 1915.

En av de viktigaste skillnaderna som kan ses mellan South Beach och Miami Beach är den typ av turister som besöker dessa stränder. Miami beach besöks av eliten celebtrities. Å andra sidan, är South Beach besöks av mindre kända kändisar, och springa iväg modeller.

På South Beach, kan man komma aross mer exklusiva nattklubbar än i Miami beach. Vid jämförelse med Miami Beach, South Beach har mycket gamla och små hotell, som lägger charm till stranden. Man kan stöta på större hotell när man reser mot den norra delen av stranden och mot de norra delarna av Miami. De flesta hotell, restauranger och klubbar på South Beach ligger inom en gångbar avstånd.

Till skillnad från Miami Beach, innehåller South Beach några av de bästa stränder, klubbar, restauranger och shoppinggator. Fler och fler människor föredrar att bo på South beach snarare än på Miami Beach.Sammanfattning:

1. Miami Beach ligger på en barriär ö, som ligger mellan Atlanten och Biscayne Bay. South beach är en del av Miami.

2. Miami Beach besöks av eliten celebtrities. Å andra sidan, är South Beach besöks av mindre kända kändisar, och springa iväg modeller.

3. på South Beach, kan man komma aross mer exklusiva nattklubbar än i Miami beach.

4. Vid en jämförelse med Miami Beach, South Beach har mycket gamla och små hotell.