Skillnaden mellan måltiden och middagKvällsmat vs middag

I själva verket är skillnaden mellan kvällsmat och middag inte bara kulturella, men också en personlig definition. Över hela världen är middag betraktas som en tidig måltid som äts någonstans 2:00 till 17:00, medan kvällsmat är en senare måltid äts 07:00 till 11:00. Detta spelar ingen 't hålla sant för alla kulturer eller länder, men det är en relativt säker satsning när man försöker att avgöra skillnaden.

I USA, hänvisar vi till middag som en kvällsmåltid ätit tidigare, medan vi hänvisar till kvällsmat som samma måltid ätit senare på kvällen. Men i Australien, middag skulle hänvisas till som den viktigaste kvällsmåltid, och kvällsmat skulle vara snacks och mat äts senare på kvällen; som amerikanska medborgare skulle kalla en sen natt snack.

I Israel är skolbarn skickas till skolan med två måltider. Omkring 10 är de bedriver lunch, och sedan runt en eller 2:00 (beroende på skolan) de har middag. I USA, skulle vi helt enkelt kalla detta två luncher, eller två mellanmål perioder.

Middag är en primär måltid ätit innan kvällsmat. Kvällsmat är en primär måltid ätas efter middagen. Lunch kan ersätta middag för många, men vi måste komma ihåg att inte alla kulturer arbetar på en tre måltid per dag schema.

Om man tittar på roten ord av varje måltid, kan du sluta en större förståelse. Att sup är att äta en lätt måltid. Detta kan innebära att vi sup en lätt frukost, eller vi sup en lätt kvälls mellanmål innan sängen. Att äta är att äta en tyngre, primär måltiden på dagen. Således, om vi äter en tung måltid mitt på dagen, vi kan tekniskt kalla det middag. Om vår primära måltid 't hända fram till kvällen, kan vi kalla detta middag.

Sammanfattning:

1. Middag tidigare ätit.2. Supper äts senare.

3. Middag antyds av land, kultur, och matvanor i området.

4. Nattvarden kallas ofta som en måltid äts after dark.

5. Worldwide, i vissa länder, människor äter flera gånger per dag, och äta middag innan kvällsmat som andra 'lunch'.

6. När du äter, äter du en tyngre primär måltid.

7. När du sup, du äter en lättare måltid som inte är avsedd att vara din primära måltid.