Skillnaden mellan Amtrak Coach och Business ClassAmtrak Coach vs Business class

Amtrak är ett företag som tillhandahåller persontrafik på järnväg tjänst i USA. Startade 1971, har Amtrak sitt huvudkontor i Washington DC.

Amtrak tåg ger tre rese nivåer som flygbolagen. De är tränare nivå, business class och första klass. Det finns några skillnader mellan dessa tre klasser.

När man jämför tränare klass med business class, har den senare fler anläggningar. I komfort, är business class mer avkopplande än turistklass.

Av de tre klasserna, är tränare den minst kostsamma. De tränare platser ligger på den övre nivån. Sätena har liggande ställning och har fotstöd. Även om det finns toaletter, bör man måste gå till den lägre nivån. Coachen klass kan delas in i reserverade tränare och oreserverade tränare. Den enda skillnaden mellan den reserverade och reserverade är att passagerare som har bokat sina biljetter i reserverade tränare har en garanterad sittplats. Å andra sidan, i den oreserverade tränare, det är först till kvarn basis.Vid jämförelse med turistklass, har business class mer benutrymme. Det har konferensbord och brickbord som kan vikas ner när den inte används. Detta coach ger också läslampor, kostnadsfria drycker och eluttag. Business Class passagerare får också gratis tidningar.

Sätena i business class är också större än sätena i en buss klass. Dessutom människor som reser i business class är mycket nära till caféet. Business Class säten är placerade i olika områden.

Sammanfattning

Amtrak är ett företag som ger passagerare tågtrafiken i USA.

När man jämför tränare klass med business class, har den senare fler anläggningar.

Business class är mer avkopplande än turistklass.

De tränare platser ligger på den övre nivån. Business Class säten är placerade i olika områden.

Vid jämförelse med turistklass, har business class mer benutrymme. Det har konferensbord och brickbord som kan vikas ner när den inte används. Detta coach ger också läslampor, kostnadsfria drycker och eluttag. Business Class passagerare får också gratis tidningar.

Coachen klass kan delas in i reserverade tränare och oreserverade tränare.