Skillnaden mellan Flop och kommersiellt misslyckandeFlop kontra kommersiellt misslyckande

Flops och kommersiella misslyckanden är termer som används när något som har införts på marknaden har misslyckats. Merparten av tiden tillbringar en hel del pengar i reklam för att främja sina produkter. En del av dessa strävanden floppen eller sluta i en kommersiell misslyckande. De två villkoren kan vara lite förvirrande för den vanliga människan, och för det mesta de använder den omväxlande. Men faktum är att det finns subtila skillnader mellan de två.

Vad är en kommersiell misslyckande? Det innebär att produkten inte kan ha fört in pengar för producenten men det kan ha sålt bra.

Så vad är då en flopp? Det innebär att tillverkaren inte har förlorat några pengar från produkten.

Till exempel kan en film inte betraktas som en flopp om den har fått bra uppmärksamhet från publiken och kritikerna. Men dessa filmer skulle kunna betecknas som kommersiella misslyckanden om filmen inte ta in stora pengar för de personer som producerade den. En kommersiell misslyckande är där den ekonomiska vinsten inte fått men där erkännande kunde ha blivit.En film kan inte betraktas som en kommersiell misslyckande eftersom det kan ha fört in pengar för producenterna, men det kan betraktas som en flopp om publiken och kritikerna inte hylla den. Så här filmen var en ekonomisk framgång, men inte godkänts av publiken och kritikerna.

Låt oss titta på ett annat exempel som kan bidra till att klargöra skillnaderna mellan en kommersiell flopp och en kommersiell misslyckande. Om en popsångerska kallas till ett främmande land, och om många människor inte slå ut på mässan, då showen är en flopp. Och om promotorn inte har sålt tillräckligt biljetter till showen, kan det vara ett kommersiellt misslyckande som han kan ha förlorat pengar.

Sammanfattning:

1. 'Commercial misslyckande' innebär att produkten inte kan ha fört in några pengar för producenten men det kan ha sålt bra.
2. 'Flop' innebär att tillverkaren inte har förlorat några pengar från produkten.
3. En film kan inte betraktas som en flopp om den har fått bra uppmärksamhet från publiken och kritikerna. Men dessa filmer skulle kunna betecknas som kommersiella misslyckanden om filmen inte ta in stora pengar för de personer som producerade den.