Skillnaden mellan tränare och ekonomiCoach vs Economy

I sökandet efter en mer bekväm flygreseupplevelse med rätt värde för passagerarna 'pengar, har flygbolag marknadsfört sina flygpriser enligt olika nivåer av flyg bekvämligheter eller boende. Med detta begrepp som' ekonomi 'och' första klass 'dykt upp. Men vad' s förvirrande är att vissa företag sätta in 'coach boende' i sin verksamhet. Så vad är denna 'coach' nivå av flygresor, och hur skiljer det sig från 'ekonomi' klass?

I allmänhet, de flesta flygbolag betraktar både tränare och ekonomi klasser som en och samma. Som sådan, använder de två omväxlande. Det är det billigaste flygbolaget boende och är den största kabinen upptar större delen av planet. De flesta av passagerarna reser via ekonomi eller turistklass på grund av dess billigare flygpriser. I själva verket är det dyrare första klass sägs öka passagerar benutrymme till endast 25 procent mer men med mer underhållning alternativ.

Den normala ekonomiklass benutrymme är inom 28-34 inches medan bredden av platserna varierar från 16-18 inches. De tjänster och bekvämligheter som erbjuds för denna klass varierar från ett flygbolag till en annan. Men traditionellt redan ger denna boende nivå dryck och mat val för passagerarna.

Flygtyper beror på längden av restid: kortdistansflygningar (tre timmar eller mindre) och långdistansflygningar (mer än tre timmar, i genomsnitt sex timmar). I händelse av att resan är avsedd för en lång tid, ett fåtal företag skapar en speciell typ av boende som är nästan nära standarden på första klass C premiumklass. Detta boende tillför lite mer utrymme och förmodligen mer underhållning alternativ jämfört med vanlig ekonomi. När det är tillgängligt, kommer den lägre klassen antingen kallas tydligt som antingen 'ekonomi' eller 'coach klass.'Andra hävdar att de två termerna är olika i fråga om regional användning. Ekonomin klass används ofta på engelska uttryck medan coachen klassen är en mer amerikaniserad terminologi. Dessutom är vissa frekventa flyg resenärer säger även att uttrycket 'coach' används med hänvisning till den faktiska kabinen eller område av planet. Däremot, 'ekonomi' är mer av ett köp begränsning som om du har gjort en 21-dagars förköp. Ändå håller detta med den gemensamma uppfattningen att ekonomin platser finns i stugorna coach klass.

Historiskt sett termen 'coach' betydde ursprungligen en speciell eller mer lukrativa klass av boende för godsvagnar i den 15: e århundradet. Denna term användes också i järnvägstransporter i 17-talet, där bara de rika klassen skulle ha råd att resa via tåg. Med tillkomsten av kommersiell luftfart, tycks termen ha nedgraderas till likna ekonomiklass.

Sammanfattning:

1. 'Ekonomi' är den term som vanligen används av engelska när man hänvisar till den billigaste typen av flygbolag boende medan 'coach' är en amerikaniserad sikt.
2. Enligt vissa, 'ekonomi' avser sätet eller köp begränsning medan 'coach' är den verkliga stuga eller område av planet.
3. 'Coach' var vanligen en lysande säte klass för de rika resa i vagnar eller tåg tillbaka i den 15: e till 17-talen.