Skillnaden mellan Avenue och StreetAvenue vs Street

'Avenue' och 'gatan' är i grunden vägar. De är båda stor hjälp för människor att nå sina destinationer. Dessa vägar också hjälpa människor att hitta platser med utsedda namn eller adresser.

I förorterna är vägen i mitten av två rader av hus som kallas en gata. En gata kan hittas i en inbyggd miljö. Föreställ dig en plats kantad med hus eller uptown lägenheter, kommer det att finnas en första rad av hus eller lägenheter, och då blir det en andra rad av hushållen. Vägen i mitten, där människor och små fordon, såsom cyklar eller häst och vagn eller bara fotgängare ska använda för att passera, kallas en gata. Även gator kan också hittas i större städer, gatorna är oftast de viktigaste vägarna i mindre städer. De vanliga trafikstockningar som finns på gator är människor går eller springer omkring. Gator är praktiskt för fotgängare som kommer att vara sent eftersom gatorna brukar leda till genvägar till en önskad destination. Det låter människor undvika irriterande och tidskrävande besvär att huvudvägen i städer erbjuder. Vanligare än inte, är några gator sammanflätade eller ansluten till varannan gata eller vägar som verkligen leda någon till andra sidan där han / hon kom ifrån. Gator är platser där man kan bara gå och fritt vandra så långt som hans eller hennes fantasi leder (oavsett om det 'är säkert eller inte). Gatan är en liten bit mark placerad i mitten av byggnader i förorterna. Det kan antingen vara en asfalterad väg av smuts, eller den kan cementeras och korrekt härdad för att vara mer praktiskt.

'Avenue', å andra sidan, är mer av en korsning av vägar där trafiken kommer från. Detta innebär en väg är en mycket större väg jämfört med en gata. Detta är en av de stora skillnaderna mellan en gata och en allé. Allén används som en allmän väg för människor att gå till sina jobb och andra viktiga möten med hjälp av sina egna bilar eller betala för förarhytter att få dem där de 're tänkt att vara. En väg är tre eller fyra gånger bredare än en gata, och det finns inte många bostäder längs vägar. Avenues vanligtvis uppradade med höga träd eller stora företagskunder byggnader. Ja, kan man fortfarande gå omkring på vägar som på gatorna, men vägar i allmänhet befolkade med större, snabbare och dyrare fordon. allén är i en trevligare del eller plats i ett surrande stad och är en korsning av två körfält. det är en större skala plats. till skillnad från gatan som kan hittas i en förort eller stad, kan allén hittas i städerna eller centrum. det är en livligare väg som är mycket används av de mest trafikerade människor om deras försörjning.

Dessa är några av skillnaderna mellan en gata och en allé. I grund och botten, det mest betydelsefulla skillnaden mellan de två är den storlek. Nu med denna information kan du kunna skilja en gata från en allé.

SAMMANFATTNING:1. Gator är mindre än vägar.

2. Gator är i små platser som städer och förorter medan vägar är i städer eller centrum.

3. Människor som passerar på gatorna är oftast de boende i området medan människor som passerar förbi på vägar är företags människor eller andra personer som har möten eller jobb.

4. En väg är tre till fyra gånger större än på gatan.