Skillnaden mellan Abercrombie och HollisterAbercrombie vs. Hollister

I sfären av kläder, ytor ett namn ofta till sinnen mer berömda köpare. Ja, det är definitivt Abercrombie och Fitch (A \u0026 amp; F). Detta är en av de höga koncept märken av kläder som folk ofta drömmer om att ha. Det finns också andra märken av plagg som nyligen dykt strax före tillkomsten av 21-talet; varav två är Hollister och Abercrombie (två av de tre dotterbolag i A \u0026 amp; F). Nu har det varit en viss förvirring mellan dessa två märken, och anledningen är troligen eftersom de ägs av samma företag, eller nyckelpersoner.

I själva verket är det Hollister klädföretaget den största dotter, eller dotterbolag, Abercrombie och Fitch. Men till skillnad från den tekniska definitionen av ett dotterbolag, Hollister fungerar faktiskt mer som en uppdelning av Abercrombie och Fitch. Det fungerar inte oberoende av sitt moderbolag. Andra dotterbolag till Abercrombie och Fitch är: Gilly Hicks och Abercrombie själv. Det senare är inte densamma som Abercrombie och Fitch. Det är faktiskt dess barnversion. Marknadsförs med tagline 'klassiska cool', Abercrombie Barn, eller helt enkelt Abercrombie, har en mycket yngre fokus än Hollister.

När det gäller marknadsföring och tillverkning fokus, Hollister ögonen mer på gymnasiet och mitten teen köpare, särskilt de i åldrarna 14 och 18. Dess systerbolag, Abercrombie, ögon mer på en mycket yngre uppsättning konsumenter, eller mode fans , liksom de preteens till medelålders tonåringar, från 7 till 16 år gamla.

När det gäller företagets historia, var moderbolaget Abercrombie och Fitch lång bildats, tillbaka i år 1892. Sedan dess har det expanderat och etablerat många stora huvudkontor runt om i världen, med en företagsstorlek på mer än 10.000 anställda och en företag till ett värde av mer än $ 3 miljarder dollar hittills. Dess dotterbolag Hollister och Abercrombie alla hjälpte till A \u0026 amp; F till högre höjder i dessa dagar, och de två grundades nyligen, i juli 2000 och 1998 respektive.Sammantaget 's ditt val vad klädmärke dig' det kommer att köpa. Så länge det är din egen personliga val, eller kläder som är rätt för din ålder, och du har pengar för att köpa den, och sedan gå vidare och ta din egen uppsättning av Abercrombie eller Hollister kläder. Sammanfattningsvis:

1. Abercrombie är en mindre A \u0026 amp; F dotterbolag än Hollister.

2. Abercrombie bildades lite tidigare än Hollister.