Skillnaden mellan Kingfisher och Air DeccanKingfisher vs. Kingfisher Red

Indien är ett land med antika mysterier och intressanta människor. Landet har den mest färgstarka religiösa systemet med berättelser om sina älskade gudar interagerar med dödliga, deras höga när det gäller allt som lever, och den mystiska strukturer som besöks av tusentals turister varje månad. Indien är också mycket populärt på grund av mat, kryddor, tyger och andra skatter som finns på dess gator. Dessa är skälen till Indien är en av de mest eftersökta ut semester platser i hela världen.

Indien flygresor är stor, bara så du vet. De erbjuder fantastiska tjänster och priser för sina flygbolag. Kingfisher och Air Deccan är några av de bästa flygbolagen baserade i Indien. Fadern bolaget Kingfisher är United Breweries Group. Eftersom Kingfisher Airlines har en 50% ta i Air Deccan, betyder det Kingfisher Airlines är moderbolag Air Deccan. Huvudkontoret Kingfisher Airlines kan hittas i Vile Parle (East), Bombay. Medan Air Deccan har sitt huvudkontor ligger i Mumbai, Indien.

Kingfisher Airlines är ett 5-star airline enligt oberoende forskning konsultföretag. Det har också den högsta marknadsandelen bland hela Indien. Detta beror på att i maj 2009, har det transporterat mer än en miljon passagerare. Dagligen flygningar från Kingfisher Airlines kan nå upp till 375 flygningar till 71 destinationer. Jämfört med Kingfisher Airlines, är Air Deccan en låg kostnad varumärke flygbolag. Under flygning läsning av Air Deccan är också begränsad till sin egen Cine Blitz. Detta är en tidning bara ut av Air Deccan.

Air Deccan var tidigare känd som Deccan. Innan Deccan det kallades också Air dekan. Andra lågprisflyg konkurrenter Air Deccan har är SpiceJet, GoAir, Jet Lite och IndiGo.

Det finns betydande skillnader mellan dessa två flygbolag, trots att de båda är från Indien och Kingfisher Airlines har en andel i Air Deccan. Inrikesflyg mellan dessa två flygbolag är mycket olika, Kingfisher Airlines är mycket bättre än den hos Air Deccan med 48 tums sätena. Tjänsterna är också annorlunda; du kommer att serveras med vatten på flaska i Air Deccan medan i Kingfisher Airlines, kommer du att serveras med flaska saft.

Anläggningarna i Kingfisher Airlines är också bättre jämfört med Air Deccan. Kingfisher har streaming strykservice, laptop och mobiltelefon laddare i varje säte, BOSE brusreducering och 16 TV-kanaler. Alla dessa tekniska anläggningar finns inte i Kingfisher Red.

Air Deccan har en promo men där passagerarna kan tjäna flyer miles för att boka biljett på Air Deccan. Dessa flyer miles kallas kung Miles. Du kan utnyttja denna promo genom King Club lojalitetsprogram. Kingfisher Airlines, köra programmet, men du kan 't hitta det i någon annan Kingfisher Airlines endast i Kingfisher Red.SAMMANFATTNING:

1.

Kingfisher är en 5-star airline medan Air Deccan är ett lågprisbolag.
2.

Kingfisher har bättre tjänster jämfört med Air Deccan.
3.

Kingfisher har fantastiska tekniska anläggningar som kan 't hittas i Air Deccan.
4.

Air Deccan har kungen Miles som inte erbjuds i andra Kingfisher Airlines.
5.