Skillnaden mellan visum signatur och platinaVISA Signatur vs Platinum

Efter att ha ett kreditkort säker är mycket lättare sagt än att faktiskt ha en. Det som är bra med kreditkort är att dessa kort är så bra att de verkar för att öppna hela världen till dig. Alla kreditkort ger dig en större köpkraft även om du verkligen don 't har pengar att köpa en viss vara eller tjänst vid tidpunkten för köpet. När det gäller VISA-kort, det finns två kreditkort som verkar mer eller mindre samma men inte helt.

VISA signatur kortet ger kortinnehavaren några dunkla fördelar som verkar vara mycket värdefull, men i själva verket de flesta vann 't emot dem alls. Deras officiella hemsida faktiskt berättar allt. Visum signatur har concierge-service som ger dig en hand för restaurang reservationer och bokningar. Detta är tjänsten en av de mest utnyttjade. den 24/7 Concierge kan hjälpa dig i de flesta av dina eskapader och dagliga planering. Även be lite hjälp att hitta ett daghem för din älskade hund kan hanteras av denna fantastiska tjänst.

Även om det 'är ingen garanti, kan detta kort även ge dig biljetter till efterlängtade program som redan troligtvis slutsålda. Dessutom har kortinnehavaren särskilda kampanjer för resor, exklusiva förrätter till populära nöjes tillfällen, rabatt på speciella fina restauranger mat stannar och lyxen att titta de hetaste sport idag.

Det finns många andra fördelar som man kan få när han har en visum signatur kortet till hands. Även om dessa fördelar varierar per land, mer eller mindre de erbjuder samma stora rabatter och exklusiva godsaker till några av de mest utnyttjade förmåner idag.

En dubbel -edged svärd, kan visum signatur 's inslag i någon kreditgräns rapportering vara antingen irriterande eller meningsfullt. Om du råkar använda en stor del av ditt saldo regelbundet då detta kan vara bra för dig. Men eftersom du helt betala räkningar regelbundet, då du kan hamna i den förlorande slutet. inte rapportera din gräns skapar intrycket att din totala användningen av kortet är större. visum signatur kort är också tänkt att ges ut med större kort gränser men det inkluderar inte över gränsen avgifter till skillnad från Visa Platinum.När det gäller VISA Platinum, tjänsten avnjutas under detta kort hanteras av VPCC eller VISA Platinum Kundcenter. Detta består av många yrkesverksamma som är tillgängliga för att svara avgiftsfria samtal dygnet runt. Ändå har de också en liknande online-concierge som visum signatur kortet och samma fantastiska förmåner och rabatter för kortinnehavare.

Även om båda korten har concierge-service, de fortfarande skiljer sig åt i följande avseenden:

1. VISA Platinum rapporterar ditt kort 'kreditgräns medan visum signatur' t