Skillnaden mellan Airways Konnect och JetliteLuftvägarna Konnect vs Jetlite

Konnect och Jetlite är lågprisflygbolag av Jet Airways.

Jetlite var den första som utvecklas som ett lågprisflygbolag. Jet Airways kom upp med Jetlite efter det kände behovet av en sådan lågprisflyg luftvägar. Som ett steg mot lågt flygande kostnad, tog Jet Airways över tillgångar från Air Sahara och bildade Jetlite. Strålen Airways ville förvandla några av de flygplan till låga driftskostnader men det kunde inte förverkligas på grund av vissa juridiska problem. Och det var i denna omständighet som jet Airways beslutade om Konnect.

När man tittar på logotypen för de två luftvägarna, använder Konnect samma bildspråk som för Jet Airways. Å andra sidan, kommer Jetlite med en något modifierad logotyp. Jetlite besättningen har olika uniformer, medan Konnect bibehåller samma uniform för dess besättning som den hos Jet Airways besättningen.

Interiören i Jetlite är helt skiljer sig från Jet Airways. Konnect har samma inre som den för JetLite. Till skillnad från Jeltlite hävdat Airways Konnect höga likheter med sina överordnade luftvägarna. Likheten som Konnect har med Jet Airways har lett till stor förvirring för passagerarna. Det har funnits tillfällen då passagerare hade köpt Konnect biljetter när de faktiskt ville köpa Jet Airways biljett. Efter detta, finner de att de inte får den service som de förväntar sig från Jet Airways.I JetLite serveras maten för en extra kostnad. Å andra sidan, är maten ingår i resekostnaden när de reser i Konnect. Jetlite levereras med minskade ersättningar jämfört med Airways Konnect.

Också, kostnaden för Airways Konnect biljetter är dyra jämfört med kostnaden för Jetlite biljetter.

Sammanfattning

1. Jetlite var den första som utvecklas som ett lågprisflygbolag.
2. När man tittar på logotypen för de två luftvägarna, använder Konnect samma bildspråk som för Jet Airways. Å andra sidan, kommer JetLite med en något modifierad logotyp.
3. Jetlite besättningen har olika uniformer medan Konnect bibehåller samma uniform för dess besättning som den hos Jet Airways besättningen.
4. Till skillnad från Jeltlite hävdar Airways Konnect höga likheter med sina överordnade luftvägarna.
5. I Jetlite serveras maten för en extra kostnad. Å andra sidan, är maten ingår i resekostnaden när de reser i Konnect.