Skillnaden mellan Qantas och British Airways



Qantas vs British Airways

British Airways och Qantas är två av de mest framträdande namnen inom flygindustrin. Om den förra anses som den största flygbolaget i Storbritannien, är den senare Australien 'svar på deras folk' behov av säkrare och kvalitet flygresor. Annars känd som 'Flying Kangaroo' Australiens nationella flygbolaget C Qantas har sitt säte i Sydney. Enligt Skytrax, en ansedd myndighet i flyg recensioner, är Qantas 4-stjärniga flygbolaget som var rankad 7 i förra årets 's (2010) världens flygbolag ranking.

Sedan 1920 har Qantas flugit himlen att tjäna sitt mångfald av resenärer och hyped för sin unika flygplan namngivning val av att använda namnen på gudar, populära australiska fåglar, kända personer i flygbranschen och andra kändisar. Det var då känd under sitt fullständiga namn C Queensland och Northern Territory Aerial Services Limited. Idag är Qantas erbjuder sina passagerare alla grundläggande logi i första klass, business, premium ekonomi, och ekonomi. Det är för närvarande bedriver sin rutin 19 inhemska lokala och 21 internationella destinationer.

Å andra sidan, British Airways blev bara ett privatägt företag mer nyligen 1987. Det hade länge inledde sin verksamhet sedan 1974. Det har många knutpunkter inklusive London City, Gatwick och Heathrow flygplatser. British Airways är för närvarande cirka 150 destinationer över hela världen och är en av eliten få (ca nio att vara specifik) som kan resa över alla sex beboeliga kontinenter.

För ganska länge, British Airways använde slogan C 'Världen' favorit flygbolag. 'Men, var företaget tvungna att överge det när Lufthansa överträffade sin årliga passagerar valdeltagandet. För närvarande fortsätter British Airways att tjäna massor med hjälp av tagline 'Uppgradera till British Airways!'



Det är svårt att objektivt precisera vilken är bättre flygbolaget eftersom båda har varit kända för sin drift kvalitet, topnotch service och kundvård. De arbetar även hand i hand för att se till att deras flygplan flyger med full eller nästan full platser. Så nästa gång du bokar din flygresa med British Airways, don 't bli förvånad över att du' ll flyga ombord på ett Qantas stråle. Detta syns tydligt i Oneworld Alliance bildas mellan dessa två ansedda flygbolag och flera andra företag.
Sammantaget det 'är en smaksak och individualiserad passagerare erfarenhet som avgör vilken flygbolaget är bättre. Ändå väljer en över den andra är ganska subjektivt.

Sammanfattning:

1. Qantas är en Australien-baserade flygbolaget medan British Airways är UK-baserade.
2. Qantas är en äldre flygbolag än British Airways.
3. British Airways har en större flotta av flygplan (234 och växer fortfarande med kommande dussintals nya order) än Qantas (endast ca 139).