Skillnaden mellan Abu Dhabi och DubaiAbu Dhabi vs Dubai

En av de stora skillnaderna mellan Abu Dhabi och Dubai är att Dubai framgångsrikt har marknadsfört sig, jämfört med Abu Dhabi, som är anledningen till att vi har hört så mycket om Abu Dhabi jämfört med Dubai. Dubai är väl etablerad i termer av utländska investeringar intressen och fastighetsmarknaden, men Abu Dhabi blir mer tilltalande än Dubai när det gäller långsiktiga investeringsplaner. Experter förutspår att Abu Dhabi fastighetspriserna växer och expanderar. Dubai 's fastighetsmarknaden, jämfört med Abu Dhabi, är över priser, medan Abu Dhabi anses ha betydande utrymme för tillväxt, och är konkurrenskraftigt dyrare än London fastigheter. Abu Dhabi har en striktare rättssystem jämfört med Dubai .

Dubai är känt för sina parti scener och nattliv, medan Abu Dhabi nätter är tystare och lugnare. Abu Dhabi har vackra parker, bredare vägar med höga byggnader och trädkantade gator, medan Dubai har köpcentra, fantastisk sent på kvällen kul, och är mycket bullriga. Båda städerna har överbefolkade trafik timmar och trafikstockningar, och ett växande antal olyckor sker på Dubai vägar.

Temperaturerna i de båda städerna är nästan densamma, och de är bara två timmar bort från varandra. Abu Dhabi är traditionell, medan Dubai har en västerländsk touch, och det är en kosmopolitisk tillstånd av UAE. Turister föredrar Dubai för semester och fritid, medan Abu Dhabi är att föredra för bostadsändamål. Dubai är mycket livligare än Abu Dhabi, och befolkningen är mindre än den i Dubai. Om vi ​​jämför kostnader mat, Abu Dhabi slår igen Dubai, eftersom du kan äta samma mat på en mycket billigare pris i Abu Dhabi. Om du vill inter resa mellan städerna, är en cab det första valet för turister. Det är lätt att få en cab från Abu Dhabi till Dubai, men ganska svårt att hitta en cab och gå tillbaka till Abu Dhabi från Dubai.

Abu Dhabi har mer än åttio procent av marken i UAE, och anses vara rikare än Dubai. Den är liten, men har mer politisk betydelse än Dubai, eftersom det är huvudstad i Förenade Arabemiraten. Abu Dhabi är rikt på olja, och dess nettoinkomstnivåer är högre, och fortfarande på uppgång jämfört med Dubai.

Sammanfattning:1. Abu Dhabi är huvudstad i Förenade Arabemiraten, och har mer politisk betydelse.

2. Dubai är upptagen och trångt, med högre levnadskostnader än Abu Dhabi.

3. Dubai är affärscentrum i många nationella och internationella företag.

4. Abu Dhabi är rikare, och dess nettoresultat nivå tillväxten är högre än Dubai 's.