Skillnaden mellan AMC Guld och silver biljetterAMC Guld vs Silver biljetter

Priset på biljetter har sett en plötslig ökning under de senaste åren, och det förväntas stiga ytterligare under de kommande åren. Men AMC guld och silver biljetter är bra alternativ för att njuta av dina favoritfilmer även i tider av stigande biljettpriser. När AMC guld och silver biljetter köps, kan man se hans favoritfilmer genom hela de kommande åren utan att ens besvära med de stigande biljettpriser.

Men när det gäller att köpa biljetter, kan det vara riktigt förvirrande att göra ett val. De flesta människor blir förvirrade mellan AMC guld och silver biljetter. Även om både AMC biljetter är ekonomiska, fortfarande har de en bit av förväxling mellan dem.

De flesta människor föredrar AMC guldbiljetter eftersom de erbjuder fler faciliteter. När man jämför AMC guldbiljetter och AMC silver biljetter, det finns bara en liten skillnad. Skillnaden är att en person som har en AMC guld biljett kan titta på alla filmer från dag ett. Å andra sidan kommer en person som har en AMC silver biljett kunna se de nya filmerna först efter två veckor.Både AMC guldbiljetter och AMC silver biljetter är giltiga på alla AMC, Cineplex Odeon, Loews, Star Theatres, och Magic Johnson med undantag av kanadensiska teatrar där det inte finns några begränsningar med AMC guldbiljetter. Tvärtom finns det begränsningar i samband med AMC silver biljetter. Som tidigare nämnts, används speciella kopplingar inte tillåtet med en AMC silver biljett. Detta är på grund av de avtalsförpliktelser med filmdistributörer.
Samtidigt är det också sagt att om teatern inte är full på dagen, kan en person som har en AMC silver biljett titta på filmen på den allra första dagen.

Sammanfattning:

1. De flesta människor föredrar AMC guldbiljetter eftersom de erbjuder fler faciliteter.
2. En person som har en AMC guld biljett kan titta på alla filmer från dag ett. Å andra sidan kommer en person som har en 3. AMC silver biljett kunna se de nya filmerna först efter två veckor.
4. Det finns inga begränsningar med AMC guldbiljetter. Tvärtom finns det begränsningar i samband med AMC silver biljetter.