Skillnaden mellan skymning och gryningSkymning? vs gryningen

Om du vill imponera på din speciella någon med en fantastisk datum inställning, då måste du vara korrekt av tiden. Det finns bara två specifika tider på dagen när dess redan betraktas som 'romantiska' även utan stearinljus, rosen och choklad och champagne. Dessa två är de enda ögonblick av den dag då två av universum 'mest mäktiga krafter kombinera och smälta deras färger i den stora magnifika duk kallas himlen.

Skymning och gryning. Vilka vackra namn för vacker inträffar. Dessa moment kallas skymningen. Nu don 't få det mish- mosade med box office filmen (även om något idén om boken verkligen härrör från en kombination av makt och underverk dagtid och nattetid, vilket även utgör den extrema skillnaden i vampyr och dödliga tecken). Twilight i ordboken betyder det diffust ljus från himlen på tidiga morgnar och tidiga kvällar, precis när solen är under horisonten och färgerna bryts av atmosfären. i folklores, skymning eller två ljus kallas som blekning dagsljus och den andra vaxning nattmörkret. skymning och gryning anses vara de viktigaste timmar av 24 timmar om dagen, eftersom detta är när man kan öppna portaler eller dimensioner till andra världar (fysiska eller andliga).

Dawn sätter runt 6:00 på morgonen. Det 'är den vanliga tiden på dagen, där du kan höra tupp gala och fåglarna kvittrar. Det är den tid på dagen när allt annat runt omkring dig, träden, på gatorna, människor, och även ditt eget hus, rör till . liv Dawn representerar i allmänhet livet,. en ny början, nytt hopp och ljus framtid det 'är den tid då du gör dig redo för vad du planera för dagen (det vill säga om du har turen att vara vaken genom denna timme ). Dawn är den kallaste delen av dagen också det är därför människor runt om i världen, oavsett tidszon skillnaden, dricker en kopp hett kaffe eller varm coco strax efter pausen i gryningen. Om du observerar gryningen utanför ditt fönster, kan du se ljusen från solen bekämpa nattens mörker, som om att tala om att dess tid är över och solen kom att ge liv. Det 'är en överväldigande känsla som sätter omkring tusen olika känslor inom åskådaren. Det är därför det finns hundratals poesi skrivit om gryningen och vilken typ av inspiration det ger.

Skymning, å andra sidan, innebär slutet av dagen. Men för andra människor, särskilt för dem som föredrar att göra nattliga aktiviteter såsom festa, betyder det i början av ett spännande liv. När gryningen ger lugnande inspiration ger skymning spänning och spänningen. Det 'är den tid på dagen där allt är bara alltför bullriga, eller överallt är alldeles för trångt, eller alla är alldeles för stressade. Liv och rörelse i staden skriker mest i skymningen tid. De flesta människor under denna timme är bara försöka få hem, försöker komma förbi den tunga trafiken, som vill ta en paus från den dag då han / hon hade. strax innan solen försvinner helt från horisonten för att välkomna natten, färgen på himlen är målad med den mest sällsynta färgen på alla. Indigo Då månen kommer att stiga igen med blinkande stjärnor och någon någonstans är inspirerad av majestät av det hela.

SAMMANFATTNING:Skymning och gryning kallas skymning eller två ljus där solen är något belägen nedanför eller ovanför horisonten och upplopp av färger måla himlen.

I folklores, skymning och gryning är de viktigaste tider på dygnet, eftersom det 'är den tid då man kan skapa portaler till andra världar.

Dawn betyder liv medan skymningen innebär slutet på det.