Skillnaden mellan vinter boll och Winter FormalWinter Ball vs Winter Formal

Att uppmanas att vintern bollen eller vintern formellt anses vara en ära och en glädje hos mottagaren. Det finns en skissartad skillnad mellan en vinter boll och en vinter formell vilket gör dem misstas för varandra. Båda tillfällena har liknande egenskaper såsom tillfällen hålls i samma säsong och med samma krav på klädsel.

En annan likhet är att både en vinter boll och en vinter formell båda förväntade sociala tillställningar. I synnerhet är båda dans sammankomster. Närvaro skulle kräva formell klädsel (kostym eller middag kostym för män, klänningar och kappor för damer) och deltagarna skulle ofta komma i par eller som par, men kommer som en enda är också acceptabelt.

En vinter formell är vanligtvis en sponsrad dans för elever i gymnasiet. Skolan skulle sponsra tillfälle tillsammans med studentkåren representant. Det är ofta hålls mellan balen och dansen. Vintern formellt är en av de höga skoldanser som anordnas för varje säsong. Dansen är särskilt tänkt för juniorer som motsvarigheten till den ledande balen. Även om det anses vara en juniorer 'dans, kan seniorer delta vintern formella samt lägre kvaliteter. I detta fall måste de bli inbjuden av en junior till dansen.

Vintern formellt anses vara ett allvarligt och mogen dans tillfälle, och folk kommer som par eller i stora grupper. Programmet skulle vanligtvis ha mer dansmusik som passar för par (som långsam dans) och mindre modern dansmusik. Vintern formell dans är ofta den första erfarenheten av gymnasieelever på ett korrekt och formell social tillfälle och inställning.

Den andra vinter händelsen är vintern bollen. Vintern bollen är nästan densamma som på vintern formellt med små skillnader. För det första kan vinter boll användas som ett tillfälle att samla in pengar för en viss opinionsbildning som en penninginsamling aktivitet. En annan faktor som är unik för detta tillfälle är att sällskapsdans kan vara en del av händelsen. En vinter boll i allmänhet deltog vuxna för särskilda orsaker eller ges till ära och markera specifika organisationer. Termen kan också användas för att alternera med 'vinter formell', men är inte vanligt förekommande i high school cirklar.När vintern bollen är ofta för vuxna, det finns många i närvaro från olika bakgrunder och yrken. Det finns heller ingen åldersgrupp för deltagarna, och denna funktion skulle vanligen vid en högklassig hotell eller balsal. I stället för ett band, kan en liten orkester ger musik för dans, och olika typer av underhållning kan utföras i programmet. Eftersom detta är också en formell händelse, det finns en utsedd värd eller värdinna.

Vintern bollen är inte bara en dans sammankomst eller en social händelse. Det kan också ses som en filantropisk verksamhet med formellt erkännande och uppskattning av en grupp 'arbete och viktiga bidrag till samhället.

Sammanfattning:

1. En vinter formell och en vinter boll ofta förväxlas med varandra på grund av deras liknande attribut. Båda är danstillfällen som hålls på vintern, och deltagarna måste don den föreskrivna formella slitage.
2. Den största skillnaden mellan de två danser är att vintern formella förknippas som en high school dans avsedd för high school juniorer medan vintern bollen vanligtvis förknippas med vuxna som välgörenhet funktion.
3. På vintern formellt, deltagarna är kamrater medan gästerna i en vinter boll kan komma från olika bakgrunder och åldersgrupper.