Skillnaden mellan CNBC och Fox BusinessCNBC vs Fox Business

Både CNBC och Fox Business är nyhetskanaler i USA som har ett stort tittandet. Dessa två kanaler har ett gott rykte och har även bred respekt bland nyhetskanaler.

CNBC, som ägs av NBC Universal, är känd för sin ekonomiska eller affärs rapportering. New Jersey är säte för CNBC. Denna kanal är känd för att ha cirka 390 miljoner i tittandet. Programmen på CNBC inkluderar nyhetsinslag amerikanska företag, uppdateringar börs, råvarupriser, kommentarer, intervjuer och affärstrender. Några av de stora program på CNBC är: 'Deal or No Deal, amerikansk girighet, The Apprentice, Squawk Skåp, Movers och Shakers, stor idé och samtal.'

När man talar om Fox Business, var det sändes mycket senare än CNBC 2007. Fox Business ägs av Fox Entertainment som är en grupp av News Corporation. Vid jämförelse med CNBC, Fox Business har endast en liten tittandet på cirka 50 miljoner. I rankningar också, är Fox Business mycket lägre än CNBC. När CNBC är på 15: e plats, är Fox News på ungefär 43: e plats. New York är säte för Fox Business. Öppning klocka, pengar för frukost, middag Show och nedräkning till stängning klockan är några av de Fox Business program.

När man jämför CNBC och FOX nyheter, kan det ses att den förra en är lite konservativ medan Fox företag är lite samtida. CNBC har alltid en air av allvar och det är därför de försöker att ta in unga flickor för sina shower.

Sammanfattning

1. CNBC, som ägs av NBC Universal grupp, är känd för sin ekonomiska eller affärs rapportering. När man talar om Fox Business, var det sändes mycket senare än CNBC 2007.2. Fox företag ägs av Fox underhållning, som är en grupp av News Corporation.

3. New Jersey är säte för CNBC. Denna kanal är känd för att ha ca 390 miljoner tittandet. New York är säte för Fox företag och har ca 5o miljoner tittare.

4. När CNBC är på 15: e plats, är Fox News på omkring 43th position.

5. När man jämför CNBC och FOX nyheter, kan det ses att den förra en är lite konservativ medan Fox företag är lite samtida.

6. Öppnings klocka, pengar för frukost, middag Show och nedräkning till stängning klockan är några av de Fox Business program.