Skillnaden mellan GSR och MRGSR vs MR

Om du 're på jakt efter en bil att köpa' 'vad är det som du brukar leta efter? För de flesta människor, kan det vara allt från priset,' look 'och stil på bilen, körsträcka, hastighet och funktioner och rykte eller tillförlitligheten hos biltillverkaren. Här kommer vi att ta en titt på två olika modeller från samma bilmärke, som är Mitsubishi.

En av deras mest populära modeller är Mitsubishi Evo, som står för Evolution '' och företaget har redan släppt flera upplagor av samma modellnamn. Den första upplagan av Mitsubishi Evo släpptes 1992, och det är i grunden en högpresterande version av den ständigt populära Mitsubishi Lancer.

Nu, två av de modeller som vi kommer att jämföra, är Evo GSR och Evo MR. GSR är en del av Evolution I modeller av Mitsubishi Evo, medan MR tillhör Evolution VIII gruppen.

De första generationens Evo I bilar, som inkluderar GSR, har 5-växlad manuell motorer, och producerades från oktober 1992 till januari 1994. Under tiden, den åttonde generationen av Evo bilar, som inkluderar MR modellerna finns i 5-växlad och 6-växlad manuell motorer. MRS släpptes från januari 2003 till mars 2005.

Kanske de enda skillnaderna mellan GSR och MR, är några yttre drag, och några inredningsdetaljer. Som tidigare nämnts, kommer MR i modeller som har en 6-växlad växellåda, medan GSR har bara fem hastigheter. MR har också några lyxiga funktioner som tillval lädersäten.Beroende på din personliga smak, kan du gör ditt val från antingen MR eller GSR modeller av Mitsubishi Evo '' men deras prestationer som fordon är i stort sett densamma.

Sammanfattning:

1. GSR är en del av Mitsubishi Evolution I generation, medan MR tillhör Evolution VIII upplagan.

2. GSR släpptes från oktober 1992 till januari 1994 medan MR släpptes från januari 2003 till mars 2005.