Skillnaden mellan Wenger och Victorinox Wenger vs Victorinox

Schweiziska produkter är kända över hela världen för att vara dyr, hög kvalitet, och det bästa hantverk runt. Varje rika person i världen vill ha en bit av en produkt eller ett varumärke från Schweiz. Detta lilla land är också en av de bästa platserna att bo och en av de rikaste också.

En av de berömda produkter i Schweiz är den schweiziska kniven. Klockor är också mycket populära liksom choklad. På tal om schweiziska knivar och klockor, märken såsom Wenger och Victorinox ring en klocka bland konsumenter som vill köpa dessa typer av produkter.

Wenger grundades under 1893 medan Victorinox grundades under 1897. Den Wenger Företaget marknadsför sin produkt som den äkta schweiziska armékniven medan Victorinox marknadsför sin produkt som den ursprungliga schweiziska armékniven.

Men för att ytterligare förstå historien om båda produkterna, Victorinox var verkligen den ursprungliga tillverkaren av den schweiziska kniven. Ägaren av företaget var Elsener, men under den andra industriella eran av Schweiz, Paul Boechat \u0026 amp; Cie började göra samma produkt. Det var sedan förvärvades av general manager,
Mr Wenger, som sedan bytte namn till Wenger Company.År 1908, regering Schweiz dela kontraktet att sälja schweiziska knivar mellan de båda företagen för att förhindra favorisering och för att förhindra ett högre pris för produkterna som förhindrade ett monopol i det långa loppet. Spola fram till 2005, förvärvade Victorinox Company Wenger. Victorinox 't förstöra varumärket Wenger men hålls varumärket.

Kort sagt, vad vi köper, om Wenger eller Victorinox, skaparna är fortfarande det bästa.

Sammanfattning:

1. Wenger grundades under 1893 medan Victorinox grundades under
1897.
2. Wenger Företaget marknadsför sin produkt som den äkta schweiziska armékniven
medan Victorinox marknadsför sin produkt som den ursprungliga schweiziska armékniven.