Skillnaden mellan Psaltaren, Psalmer och andliga sångerPsaltaren, psalmer, vs Andliga sånger

Psaltaren, psalmer och andliga sånger alla sjungit i lovsång till Gud. De har några grundläggande skillnader beroende på var de har tagits från deras musik och ord, de instrument som åtföljer dem, etc.

Psalm
Psaltaren kallas också Psaltaren. Det är en bok av den kristna bibeln och den hebreiska bibeln. Boken har 150 dikter som har erhållits från skrifterna. Varje dikt eller sång är individuellt kallat en psalm. De är alltid anges med vers och kapitel. De är oftast åtföljs av stränginstrument eller slaginstrument. I modern tid, människor lägga till musik i Psaltaren. Till exempel, psalmen, 'Lova Herren min själ.'
Psalmerna är antingen sånger eller psalmer. Ibland musikaliska riktningar ges också med psalmer eller sånger. En av de populära sånger av Psaltaren är 'The Song of Thanksgiving.' En av de populära psalmer i Psaltaren är 'lovsånger.'

Hermann Gunkel delade Psaltaren enligt olika genrer:

psalmer
kung Psalms
Klagomål Psalms / Klagovisorna
tacksägelse Psalms
Wisdom Psaltaren
Blandade eller mindre genrer
Sions sånger
historiska Litanies
pilgrims liturgier
dom liturgier
entré liturgierpsalmer
Psalmer är formella och traditionella sånger som sjungs av församlingen i lovsång till Gud offentligt. Traditionella psalmer har specifika låtar, till exempel 'Amazing Grace'. För psalmer är musiken riktas i Psaltaren. De har en särskild rytm (8. 8. 8. 8.) Psalmer är ord eller texter och melodier texterna är utbytbara. Musiken som används med psalmer kallas ackord. I mer än 100 år psalmer har sjungit, och deras struktur härstammar från klassisk musik. Det har oftast en fyra-delars harmoni.

andliga sånger
Andliga sånger kan beskrivas som låtarna som är spontan och är inspirerade av den Helige Ande själv.
De är även hänvisad till som en typ av Ps. I Psaltaren dikterna är titeln under 'sång' eller 'psalm.' Ett exempel är: 'Jag vill sjunga med anden.' Lovsånger eller lovsånger är de låtar där musiken är det viktigaste inslaget i sången och åtföljs av många olika instrument. Dessa sånger kan påverkas av olika kulturer och musik också.

Sammanfattning:

1. Psaltaren kallas också Psaltaren som är en bok av den kristna bibeln och den hebreiska bibeln; psalmer och sånger finns olika typer av Psaltaren.