Skillnaden mellan GV Mobile + och GV ConnectGV Mobil + vs GV Connect

Debaclet mellan Google och Apple under användning av Google Voice-tjänster i iPhone började med Apple 's avlägsnande av Google Voice-appen från Apple App Store och så småningom ledde till en statlig utredning. Av allt detta kom framväxten av två tredjedelar part som tillät användning av Google Voice applikationer i iPhone,. GV Mobile + och GV Connect Även om båda program i princip göra samma sak och använda samma tjänst, det finns ett antal skillnader mellan de två, varav en är i hur de hålla reda på meddelanden.

Med textmeddelanden visar GV Mobile de 15 senaste mottagna meddelanden. Lite mer än de 11 meddelanden som GV Connect visar. Men, medger GV Anslut användaren att bläddra igenom gamla meddelanden, som GV Mobile 't faktiskt gör. Detsamma gäller även när det kommer till röstbrevlådan. GV Connect är mer flexibel och det även kan du söka och sortera dina meddelanden så att du kan hitta vad du letar efter, även om det har begravts i en mycket senare meddelanden.

Men, skillnaderna mellan GV Mobile och GV Connect inte sluta i funktionalitet men sträcker sig även till estetik. En märkbar skillnad är i teckenstorleken som de använder. GV Connect använder en mindre teckensnitt som låter dig se mer på skärmen samtidigt. Även om större teckenstorleken på GV Mobile tar upp mer utrymme, det gör det lättare att läsa text.

GV Mobile har också fördelen av att ha estetiskt tilltalande grafik. Detta ger en betydande fördel med människor som väljer att köpa som de flesta människor inte riktigt kan bedöma programvara baserad på prestation. Så, de tenderar att gå mer med den programvara som ser mer professionell och attraktiv.Detta har resulterat i GV Mobile outselling GV Connect, trots de senare har bättre funktioner. Men för dem som bryr sig om att läsa recensioner och åsikter från andra användare, verkar GV Anslut vara tillämpningen av valet.

Sammanfattning:

1. GV Mobile visar endast ett begränsat antal SMS medan GV Connect kan visa alla
2. GV Mobile tillåter inte bläddrar äldre röst medan GV Connect gör
3. GV Mobile använder en större teckenstorlek än GV Connect gör