Skillnaden mellan Google och BingGoogle vs Bing

Google är en mycket sökmotor som ägs och drivs av ett bolag med samma namn. Deras hemsida, google.com, är en röran gratis webbplats där du kan skriva in din fråga och har de mest relevanta resultaten kommer upp på toppen. Eftersom Google tjänar en rejäl mängd från reklam som andra företag köper från dem, andra mjukvaruföretag också vill ha en bit av kakan. Microsoft är verkligen en av dem och deras senaste sökmotor, Bing, är deras vapen val.

Som tidigare nämnts är Google på toppen av sökmotorn totempåle med andra som Bing, Yahoo och många andra tävlar för de få kvarvarande som inte använder Google. Bara för att bevisa den punkt, ordet Google används ofta som ett verb; Google innebär att söka efter eller leta upp på nätet. Denna typ av dominans är vad Microsoft är efter och de är villiga att spendera en förmögenhet bara för att göra Bing ett gemensamt hushåll sikt.

Google är en mycket gammal och mogen teknik eftersom den har funnits i över tio år och har förändrats avsevärt sedan dess för att förbättra sina algoritmer och för att hindra människor från att veta hur man få rankas högre i deras sökmotor. Även en hel del människor tror att Bing är inget mer än en omdöpt Live tidigare nätet utbud av Microsoft, jag tror fortfarande att Microsoft inte skulle tillbringa så mycket och ber att ingen märker att det fortfarande använder samma algoritmer som Live gjorde. Delar av Bing kan härledas från Live men det är fortfarande ett pågående arbete som håller på att utvecklas. För närvarande är det fortfarande klassas som beta, vilket innebär att förändringar är fortfarande mycket troligt att hända inom en snar framtid.

Trots den klara dominansen av Google, som anges av användaren föredrar och flera blindtester på nätet, finns det fall där Bing ger bättre resultat i sökningar. Bing är ett bra alternativ till Google, men det är lättare för de flesta människor att helt enkelt hålla fast vid vad de redan är vana vid.Sammanfattning:

1. Google är sökmotorn för företaget med samma namn, medan Bing är sökmotorn av Microsoft

2. Google är fortfarande den övre sökmotorn i världen samtidigt som den är en utmanare för platsen