Skillnaden mellan flytta och kopieraFlytta vs. Kopiera

Vi har alla sett att flytta och kopiera kommandon som våra datorer är snabba att dyka upp när vi klickar på något, men det är svårt att förstå vad skillnaden egentligen är mellan de två. För dem som är mindre än dator genier, dessa två kommandon är faktiskt användbara verktyg som enkelt kan spara tid och energi när du arbetar på nätet. Båda kommandon kan nås från verktygsfältet och de kan även nås genom att markera och högerklicka för att få din rullgardinsmenyn. När du flyttar eller kopierar något, vad som än väljs är vad som kommer att placeras i den nya markören så plocka och välja klokt. När du vill flytta eller kopiera ett objekt, är pastan knappen används för att placera objektet på den nya platsen du vill antingen kopiera eller flytta till. En genväg för att klistra är kontroll och P (Ctrl + P).
Flytten knappen kan nås när användaren önskar att ta något från en plats på sin dator eller på ett dokument till en annan. Detta innebär att om du flyttar något från en plats till en annan, kommer det inte längre att vara i sitt ursprungliga hem eller fil. Kopieringsknappen, liknar flytten knappen kan nås när användaren önskar att göra en exakt identisk fil eller en bit text och placera den i ett annat område. När detta är gjort, kvarstår den ursprungliga filen eller text där ursprungligen var till skillnad från kommandot flytta. Flytta en fil kan göras när det finns en ny fil laddas ned som du försöker att få någon annanstans. Men kopieringen idealisk för att upprepa eller ta information från någon annan 'akt och flytta den till din egen. När du tar information från en mapp eller fil, kan kopieringen du ta en kopia till en annan enhet där det finns en annan fil eller mapp . Kom ihåg, innan du väljer att ha en fil flyttas att det inte längre kommer att vara i sin tidigare plats, av denna anledning kopiering kan vara ett enklare val om du är osäker på att behöva det ursprungliga i dess ställe. När du drar en mapp till en fil på liknande enhet du flyttar, kopieringen görs till en annan enhet. Kontroll och F7 är ett kortkommando som kan användas för att flytta. den kortkommando för kopiering är Ctrl och C.
Sammanfattning:1. Flytta och kopiera finns två typer av kommandon som kan göras på en PC med filer eller maskinskriven text. Flytta sker när en fil eller en bit av information överförs till en annan fil. Kopiera sker när en kopia av en fil eller en bit av text är hämtad och kopieras på en annan plats.
2. kortkommando för flytten är kontroll och F7. Den kortkommando för kopiering är kontroll och C. När ett objekt kommer att klistras på en annan plats, är kortkommandot Control and P.