Skillnaden mellan Inspiron och StudioInspiron vs Studio

Dell, utvecklare av bärbara datorer, finns i tre olika versioner: Inspiron, Studio och Studio XPS. Av alla tre är Inspiron och Studio allmänt att föredra eftersom de kommer med nya funktioner och är också ganska överkomligt.

Inspiron är nybörjar laptop som även omfattar mini netbooks. Inspiron är en av de bästa bärbara datorer som fått till ett billigt pris. Studio är avsedd för multimedia användning och levereras med en multimedia tangentbord och en inbyggd kam. Inspiron inte komma med en inbyggd kamera eller multimedia tangentbord.

Studio laptop är dyrare än en Inspiron laptop. Detta beror på att Studio kommer med snabbare hårddisk hastighet, hög minne och snabba processorer. När man jämför design, kommer Studio snygg och levereras med ett antal mediaknappar.

Inspiron är utrustad med en Celeron-processor, 2 GB minne, Vista Basic, 160 GB hårddisk, och en fyra-cells batteri. Även basmodellen av en Studio laptop är utrustad med en Pentium D-processor, 3 GB minne, Windows 7 Premium, 250 GB hårddisk, och en sex-cells batteri.

Studio har en 720 pixel HD- LED-skärm som kan uppgraderas till 1080 pixel. I Inspiron finns en möjlighet att uppgradera till en 256 MB grafikkort och i studion modell finns det en möjlighet att uppgradera till en A512 MB kort.Även Inspiron är en entry-level bärbar dator, kan det uppgraderas till en i5-processor eller Core i3. Men i Studio bärbara datorer, det kan inte göras.

Inspiron bärbara datorer finns i olika intervall från mini 10-tums netbooks till 17-tums datorer. Studio bärbara datorer varierar från lätta 14z modeller till 17-tums modeller.

Sammanfattning:

Inspiron är nybörjar laptop som även omfattar mini netbooks.
Studio är avsedd för multimedia användning och levereras med en multimedia tangentbord och en inbyggd kam. Inspiron inte komma med en inbyggd kamera eller multimedia tangentbord.
När man jämför design, kommer Studio elegant och kommer med en uppsättning mediaknappar.
Studio bärbara datorer är dyrare än Inspiron bärbara datorer.
Inspiron är utrustad med en Celeron-processor, 2 GB minne, Vista Basic, 160 GB hårddisk, och en fyra-cells batteri. Även basmodellen av en studio Datorn är försedd med en Pentium D-processor.
I Inspiron, finns det en möjlighet att uppgradera till en 256 MB grafikkort och i studion, det finns en möjlighet att uppgradera till en 512 MB-kort.