Skillnaden mellan DSL och ADSLDSL vs ADSL
DSL (Digital Subscriber Line) är samlingsnamnet för tjänster som tillhandahåller internetanslutningar med hjälp av digitala dataanslutningar mellan ett modem och en telefonlinje. Vad 's bra med DSL, är att även när telefonlinjen är i bruk, finns det inget avbrott, och du kan fortfarande uppleva en höghastighetsanslutning till internet även när du ringer. Den enda frågan är, att när du är nära till det centrala kontoret av det företag som du prenumererar får du snabbare internet, men när du är långt ifrån sitt huvudkontor, även om du är inom sin räckvidd, kommer du att ha en långsammare internetuppkoppling.

Det finns olika typer av DSL. Det 's SDSL, VDSL och ADSL. ADSL står för Asymmetric Digital Subscriber Line. Den här typen av service innebär att hastigheten på data som skickas kallas uppströms, och de uppgifter som lämnats kallas nedströms, och hastigheterna är inte alltid garanteras att vara densamma. de har olika hastigheter som ändras från tid till annan. är de mest efterfrågade tjänsten ADSL-tjänsten. När det gäller ADSL, internet tjänsteleverantörer erbjuder alternativ för högre bandbredd, i uppströms, nedströms eller både och. det enda är, de tar naturligtvis högre priser för högre hastigheter.

ADSL använder en speciell ADSL-modem, och en mikrofilter i abonnent 's telefonlinje.

Detta är vad som gör det möjligt för ADSL-tjänst och telefontjänst som ska användas samtidigt. Ordet 'asymmetriska' i ADSL faktiskt innebär att nedströms är snabbare än uppströms. ADSL stödjer en nedströms hastighet av 1. 5 till 9 Mbps, och en uppströms hastighet av 16 till 640 Kbps.När du använder ADSL, kommer datorn alltid vara ansluten till Internet, så länge strömmen är på, och när du 'slå på' datorn, kommer datorn automatiskt har en Internet-anslutning, om du manuellt koppla. Till skillnad från uppringnings-ups, kan ADSL tjäna olika datorer i ett hus för att samtidigt flera medlemmar.

Sammanfattning: