Skillnaden mellan Xbox och Xbox 360Xbox vs Xbox 360

År 2001, och med Sony 's Playstation är den obestridda kung av backen, Microsoft släppte Xbox. Även om många hade sina tvivel, Xbox lyckats få fotfäste i spelkonsolen marknaden. Med framgången av Xbox, började Microsoft utvecklingen av dess efterföljare 2003. Detta var sedan presenterade som Xbox 360 i mitten av 2005.

Som efterföljare till Xbox, är det viktigt att Xbox 360 har överlägsen hårdvara. Detta innebär en mer kraftfull processor med flera kärnor, betydligt mer minne och en förbättrad grafikprocessorer. Detta är mycket viktigt att göra det möjligt för Xbox 360 att köra bearbetning intensiva spel. Du kan enkelt se överlägsenhet Xbox 360 över Xbox genom att jämföra hur detaljerad och rika miljöer i spel av den senare.

Bortsett från vad som är insyns själva konsolen, det finns också förbättringar utanför. Den första är användningen av trådlösa kontroller som standard. Wired ansvariga för Xbox gjorde ett tillräckligt bra jobb, men det är alltid att frågan om trassliga kablar, snubbla över dem, eller helt enkelt inte når soffan. De trådlösa kontroller av Xbox 360 eliminera alla dessa problem. Men du bör vara uppmärksam på batteriet 's laddning eller har reservdelar redo.

Ett annat tillägg till Xbox 360 är Kinect, som är en add-on tillbehör och måste köpas separat. Kinect är en kamera som låter Xbox mening hur spelarna rör sig och översätter rörelserna med kontroller. Kinect öppnade upp Xbox 360 till mer unika spel som inte är beroende på den typiska regulatorn. Några av dessa spel kan endast spelas med Kinect.En bra sak om Xbox 360 är hur Microsoft kunde behålla bakåtkompatibilitet med vissa spel. Om du har några gamla Xbox-spel, kan du kontrollera om du fortfarande kunna spela dem på Xbox 360. Detta ger gamla Xbox-spel någon replay värde och du kan bara sälja din gamla konsol men behålla spelen om du uppgraderar till Xbox 360.

Sammanfattning:

1. Xbox 360 är efterföljaren till Xbox
2. Xbox 360 har överlägsen hårdvara jämfört med Xbox
3. Xbox kom med trådbundna controllers medan Xbox 360 kom med trådlösa handkontroller
4. Xbox 360 fungerar med Kinect medan Xbox spelar 't