Skillnaden mellan McAfee Antivirus och Internet SecurityMcAfee Antivirus vs Internet Security

Internetsäkerhet är relaterad till alla regler och åtgärder som skapats för att bekämpa angreppen på Internet. McAfee är ett sådant företag som erbjuder sina tjänster inom detta område. McAfee Internet Security kan du köpa en licens som kan användas av tre maskiner på en delad tjänst. Den senaste versionen av sin Internet Security innehåller realtid webbsäkerhet som är säkrare och starkare än tidigare versioner. Det finns en glitch i McAfee Internet Security, dock. Det fortsätter att ge falska positiva, det vill säga, den fortsätter att sjunka säkra filer från tid till annan. Dess viktigaste funktioner är: realtidsskydd, anti-phishing, brandvägg, snabbmeddelandeskyddet, borttagning av spionprogram, e-postskydd, anti-spam, och föräldrakontroll.

Med Internet är sårbara för angrepp av hackare som kan stjäla din identitet, kreditkortsuppgifter, eller ens personnummer, är det viktigt att ha ett antivirusprogram installerat i din dator. McAfee antivirus ger dig ett grafiskt användargränssnitt som är inte bara lätt att använda, men är också självförklarande. Det ger realtidsskydd till datorn. Den har en ny e-säkerhetsfunktion som hjälper dig att skydda din e-post. Du är även säker från virus hot som orsakas av snabbmeddelanden på grund av McAfee antivirus. Du behöver inte tekniska färdigheter för att driva McAfee antivirus som också ger ytterligare möjlighet för en förbättrad brandvägg. Den bästa funktionen om McAfee antivirus är att vid installationen det inte stör maskinen 'prestanda.

Skillnader mellan McAfee Internet Security och McAfee Antivirus:

Systemkraven för Internetsäkerhet omfatta minst 375 MB ledigt hårddiskutrymme, 2GHz processor, 256 MB RAM för Windows XP eller 2 GB RAM för Windows Vista och 7. Systemkraven för Antivirus innehåller åtminstone 200 MB ledigt hårddiskutrymme, 2GHz processor , 256 MB RAM för Windows XP eller 2 GB RAM för Windows Vista och 7.

Sammanfattning:1. McAfee Internet Security viktiga funktioner: realtidsskydd, anti-phishing, brandvägg, snabbmeddelandeskyddet, borttagning av spionprogram, e-postskydd, anti-spam, och föräldrakontroll.

2. McAfee antivirus funktioner inkluderar: söktiden, minnesutnyttjande, antivirus, antispionprogram, och tvåvägsbrandvägg.

3. McAfee antivirus är utformad för personer som inte är tekniskt stark men behöver en dator för en del arbete, inklusive underhållning.