Skillnaden mellan Samsung Galaxy Ace och Galaxy GioSamsung Galaxy Ace vs Galaxy Gio

Galaxy Ace och Galaxy Gio är bland Samsung 's utbud av mer prisvärda telefoner som bär de grundläggande funktionerna i dess högre Galaxy S-serien. När det gäller hierarki, verkar Galaxy Ace att vara lite högre än Galaxy Gio. Den största skillnaden mellan ess och Gio är tillgängligheten som Ace redan finns i butik just nu medan Gio är ännu inte släppts. Båda telefonerna var tänkt att släppas under första kvartalet 2011 så Gio bör vara tillgängliga när som helst snart.

Som tidigare nämnts, rankar Ace lite högre än Gio. Detta är uppenbart med blotta storleken på skärmen. Även om båda telefonerna har identiska skärm specifikationer, som i Ace är större vid 3. 5 inches jämfört med Gio 's 3. 2 inches.

Kameran av Ace är också bättre på att ta stillbilder eftersom den är utrustad med en 5 megapixel sensor. Å andra sidan, den Gio har endast en 3 megapixel sensor. När visas på telefonen, kan bilder tagna av båda verkar identiska. Men när den visas på en stor skärm, kan bilden tagen av Ace verkar finare och innehåller mer detaljerat jämfört med den för Gio.

Slutligen, om du redan äger en 32GB microSD-kort, är ess för dig. Den Gio stöder endast microSD-kort som är upp till 16 GB kapacitet. Denna minut skillnaden mellan de två kan tyckas obetydliga, men det är bättre att veta detta i förväg än att lida till följd av att inte kunna använda din 32GB minneskort.Bortsett från skillnaderna som anges ovan, de två telefonerna är ganska mycket identiska. De båda har samma processor och styrkrets. De båda har också en usel internt minne som är drygt 150MB. Med tanke på att Gio är fortfarande inte på hyllorna, det är lite mer utrymme för fel eftersom telefontillverkarna har en vana att tweaking sina produkter då och då. Men med tanke på att Gio är att släppas inom några veckor, är det tveksamt om detta skulle förändras.

Sammanfattning:

Ace finns redan medan Gio är ännu inte släppts.
Ace har en något större skärm än Gio.