Skillnaden mellan Alien M15X och M17XAlien M15x vs M17x

När namnet Alienware nämns, högpresterande gaming datorer alltid kommer att tänka på. M15x och M17x är inga undantag som båda bärbara datorer levereras packad till gälarna med high-end hårdvara för maximal spelglädje. Den största skillnaden mellan de två är storlek som M15x är något mindre än den M17x på 15 inches jämfört med de 17 inches av den senare. Dessa mätningar är inte från de verkliga dimensionerna hos bärbara datorer utan från sina respektive skärmar. M15x har en 15. 6 skärmen medan M17x har en 17 tums skärm. Vissa människor kanske redan vet detta och tror att skillnaden skärmen är 2 inches, men den verkliga skillnaden är bara 1. 4 inches. Det är inte bara den fysiska dimensionen men som M17x är också dyrare och kommer med bättre hårdvara som jag vill påpeka senare.

Anpassning är en av de viktigaste drar att Alienware linjen har. En användare 's M15x är förmodligen inte är identisk med en annan' s. Med M17x, kan användaren välja mellan Intel 's i7 och i5-processorer för maximal processorkraft. Med M15x har du också samma alternativ men utvidgas till den svagare i3-processor. Detsamma kan också sägas med grafikkortet som M17x har avancerade alternativ med 1 GB minne, men medan M15x gör det också möjligt för liknande alternativ, lägger också en 512MB GeForce kort, vilket är långsammare och billigare än de andra två.

De två bärbara datorer inte bara skiljer sig i fråga om specifikationer och storlek, de skiljer sig också i fråga om vikt. M17x är tyngre än M15x på ett osynligt problem konfiguration. Vilket innebär att innan du lägger till några alternativ eller ersätta någon del, är du redan släpa mer vikt med M17x än M15x. De tidigare vikter 11. 68lbs medan den senare är endast 9lbs. Det 'är en skillnad på mer än 2 pund eller ett kilo.Så när du väljer en över den andra, bör du överväga om du skulle släpa runt hela tiden eller inte. Det är trevligt att ha de bästa specifikationer men du måste också överväga priset och hur mycket spel vill du verkligen göra.

Sammanfattning:

M15x är en 15 tums laptop medan M17x är en 17 tums laptop

Du kan välja en i3 med M15x men inte på M17x

M15x ger fler lägre avancerade grafik alternativ än M17x