Skillnaden mellan Android CyanogenMod 6 och CyanogenMod 7 Android CyanogenMod 6 vs CyanogenMod 7

CyanogenMod är en ersättning firmware för smartphones som kör operativsystemet Android. Det ger i princip total kontroll över telefonen över till användaren och kringgå begränsningar som telefonen 'tillverkaren eller bärare. CyanogenMod 7 är den senaste versionen, och det lyckas den äldre versionen 6. Den största skillnaden mellan de två versionerna av CyanogenMod är kärnan på vilken bygger är baserade från. CyanogenMod 6 är baserad på den äldre Clair, eller Android 2. 1, medan CyanogenMod 7 använder Pepparkakor, Android 2. 3, som är den senaste Android för smartphones.

Det är i sig en sådan stor skillnad som Gingerbread har många funktioner som du inte skulle hitta i clair och Froyo. Listan är ganska lång så det 'är bäst att du ta reda på skillnaderna mellan Pepparkakor clair. Även om det är möjligt att CyanogenMod 6 kan ha funktioner som inte är tillgängliga på aktie clair, dessa är inte hemma i kärna, och vissa förbättringar fortfarande vinnas i uppdatering till CyanogenMod 7.

Bortsett från de många fixar för att förbättra prestanda, det finns också mindre estetiska förändringar CyanogenMod 7; en av vilka är start animering. Utgångs animation är det första du ser när du slår på telefonen. Detta spelar ingen 't påverka prestanda och är i princip bara ögongodis. Vissa människor gillar den äldre animation, men så är det' är bara en fråga om smak.Slutligen, eftersom Pepparkakor är helt nya, är också utvecklingen av CyanogenMod 7 i dess tidiga stadier; främst på grund av utvecklingen av CyanogenMod 7 kan endast börja efter utgivningen av Gingerbread. Som en följd av detta finns det fortfarande ingen stabila versionen av CyanogenMod 7, och de som finns är just nu släpp kandidater. Det är sannolikt att användare fortfarande skulle möta många fel, oberäkneligt beteende, eller oväntade resultat när du använder CyanogenMod 7; även om problemen bemöts på en daglig basis. Om du vill ha en stabil, mer konsekvent upplevelse, är CyanogenMod 6 fortfarande din bästa insats. Utveckling på det har slutat till förmån för CyanogenMod 7, men du kan fortfarande få den senaste stabila utgåvan till upptrappade du tills utvecklarna räkna ut The Kinks i CyanogenMod 7.

Sammanfattning:

1. CyanogenMod 7 är baserad på Pepparkakor medan CyanogenMod 6 är baserad på klartext.
2. CyanogenMod 7 har en annan start animation än CyanogenMod 6.