Skillnaden mellan Kaspersky Internet Security och Kaspersky AntivirusKaspersky Internet Security vs Kaspersky Antivirus

Det finns många säkerhetsprogram som finns på marknaden idag. Även samma företag släpper olika typer av säkerhetsprogram som syftar till att ge olika nivåer av säkerhet; Kaspersky är inget undantag. De två Kaspersky programvara som vi skulle titta på nu är Kaspersky Internet Security och Kaspersky Antivirus. Den största skillnaden med de två är avsett ändamål. Antivirus, som namnet antyder, är tänkt att bekämpa virus som kan utlösa förödelse med en dator och dess filer. Men med spridningen av Internet, det finns många fler hot som flyter runt. Det är där Internet
Säkerhet kommer in.

Antivirus gör ingenting mer än söka efter lokala hot mot din dator. Den kan upptäcka virus, trojaner, maskar, och många andra. Internet Security täcker större delen av det här och samtidigt skydda användaren mot skadliga webbplatser. Internet Security automatiskt skulle varna dig när du besöker, medvetet eller omedvetet, en webbplats som innehåller skadlig programvara. Du kan sedan välja själv om du vill fortsätta eller inte.

Ett annat hot som Internet Security skyddar mot är nätfiske. I nätfiske, låtsas en skadlig webbplats att vara en legitim webbplats och nackdelar för användaren att ange känslig information som användarnamn, lösenord och även kreditkortsnummer. Internet Security skulle meddela dig om webbplatsen du befinner dig i är den äkta varan eller en bluff.

Föräldrakontroll är en funktion som du skulle hitta i Internet Security. Denna funktion ger föräldrakontroll på vad deras barn kan göra på nätet även när de är borta. Internet Security kan blockera pornografiskt och andra tvivelaktiga webbplatser för att förhindra att barn från att besöka dessa platser. Den har också förmågan att logga hur länge dina barn har varit online och vilka webbplatser de 've besökt.Som ni kan se, Kaspersky Internet Security gör mycket mer än Kaspersky Antivirus. Om du bara kan välja en och du tillbringar någon tid på nätet, är den tidigare mer logiskt val. Men eftersom Internet Security gör en massa olika saker på en gång, kan det missa vissa saker som Antivirus annars skulle fånga. Så om du har budgeten för att ha både på din dator, är det bäst att göra det. Flera lager av säkerhet är ofta bättre än att bara ha en.

Sammanfattning:

1. Kaspersky Antivirus är inriktad på att ta bort virus medan Kaspersky Internet Security skyddar mot hot på nätet