Skillnaden mellan Twitter # och @Twitter # vs @

Twitter är förmodligen den enklaste av de sociala nätverkssajter som är mycket populära idag. Det spelar ingen 't använda en tjusig gränssnitt fylld med ögongodis eller har komplicerade funktioner. I stället fokuserar den på enkelhet och få fram budskapet. Två av de verktyg som används av twitter är specialtecken # eller' hash ', och @ eller' på '. den största skillnaden mellan twitter # och @ är i hur de används. den huvudsakliga användningen av # är att identifiera vissa ämnen och nyckelord i meddelandet. däremot har användningen av @ som prefix identifierar namnet eller hantera av Twitter-användare.

Hash-taggen eller # är själva hjärtat av twitter användning. Du prefix till vissa sökord som du vill att systemet ska ta del av. Dessa sökord kan sedan sökas, sorteras och organiseras av Twitter servrarna för att generera listan över populära ämnen. Med hjälp av populära ämnen, kan du lära dig vad som händer runt om i världen eller vad man talar om den mest av Twitter-användare.

Å andra sidan, är @ symbol som används för att beteckna att du hänvisar till en Twitter-användare. Detta är mycket tydligt i hur användarnamn inleds med @. Den vanliga användningen av symbolen @ är när du vill svara på en tweet för en viss användare eller om du vill tala om någon i din tweet. Den kan också användas för att direkt skicka ett privat tweet till någon. Istället för att vara tillgänglig på din profil och synlig för alla, kan tweet endast läsas av dig och användare som du twittrade till. Användaren kommer också att meddelas i fall du nämner honom eller henne i din tweet med @ taggen. Om du bara nämnde sin handtaget utan att använda taggen, kommer systemet inte igen det och skulle anse det vara vanlig text och inte ett användarnamn.De twitter # och @ symboler är oberoende verktyg som alla Twitter-användare så småningom bekanta sig på och använda på en regelbunden basis. De är faktiskt nödvändigt att dra full nytta av Twitter 's kapacitet och kunna uttrycka dina tankar och känslor för alla i Twitter världen.

Sammanfattning: