Skillnaden mellan Eclipse och MyEclipseEclipse vs MyEclipse

Eclipse och MyEclipse är något liknande i en första tagningen. Men när du får använda det oftare, kommer du att inse att de är helt annorlunda. Eclipse plug-in innebär en arkitektonisk mönster för att skapa ett program från beståndsdelar. Det är en utbyggbar plattform som används för att skapa Ides. Dessutom har det gett en kärna av tjänster för att styra ett paket av verktyg som arbetar tillsammans för att stödja programmeringsuppgifter. Det finns verktyg byggare som bidrar till Eclipse-plattformen. De delas genom att linda sina verktyg i jack komponenter. Detta kommer att överensstämma med plattformen. Dessutom är den grundläggande mekanismen av töjbarheten till följd av de nya plug-ins i de nya behandlingselement till plugin-program som redan finns. Trots att det är inriktat på att bygga IDE, dess koncept och konsekvenserna stöder en generell modell för att komma upp med ett program från olika delar som skapats av olika företag.

Med avseende på MyEclipse företaget bänken, är det en fullfjädrad plattform och en företagsklass plug-in. Den har ett verktyg som passar för att utveckla program och system som stödjer hela livscykeln för applikationsutveckling. MyEclipse har så mycket att erbjuda. Det har gått standarderna öppna bransch, och det omdefinieras även prissättningen av programvara, support och leverans släppcykler. Det har skapat en komplett ansökan utvecklingsmiljö för J2EE WEB, XML, UML och databaser. Inte bara det, har den mest omfattande urval av applikationsserver kontakter med över 25 målmiljöer. Den har kapacitet för att optimera utvecklingen, utplacering testning, och även bärbarhet.

Eclipse plug-in-modellen är i huvudsak en del av ger en viss typ av tjänst i samband med Eclipse arbetsbänken. Innebörden av 'komponent' här skulle innebära att föremålet som har konfigurerats i ett system vid en viss utbyggnad tid. Runtime av Eclipse kommer att ge en infrastruktur det stöd som behövs för att aktivera och driva en uppsättning av plug-ins som arbetar hand i hand. Detta är nödvändigt så att det 'sa sömlös miljö för utveckling av verksamheten. När Eclipse löper en instans, kommer en plug-in måste vara ansluten i en instans av en viss plug-in runtime klass eller mer allmänt känd som plugin i klassen. plugin-klass kommer att skapa en nödvändig konfiguration och stöd för ledningen. plugin-klass kommer då att omfatta org.eclipse.core.runtime. Detta kommer att vara abstrakt klass som kan generera anläggningar för hantering av plug-ins. plugin-installation skulle innebära mappen plugin-program där du kommer att se enskilda plugin-program i det. Sådana plug-ins kommer att skrivas in i en XML filtyp. Detta gör det möjligt för filen att informera Eclipse runtime vad plug-ins behöver aktiveras.Den MyEclipse modellen fungerar genom att erbjuda användarna mångsidighet att välja den teknik som krävs vid varje ansökan nivå. Det kommer också att erbjuda valfria teknik buntar och tillgång till hastighets mallar för generering av koder och tillägg av en tredje part kommersiella. Det har också OSS verktyg för vidareutveckling. Vad mera är att det är en förbättring i framkallaren aktivitet. Det förbättrar din Eclipse upplevelse genom att ge dig en Java EE / J2EE databas och rika klienter utvecklingsmiljö. Arbetsbänken har också en inbyggd Tomcat-servern ger dig möjlighet att ha en sandlåda. RAD, UML, POJO: s Web 2. 0 är också för dig. MyEclipse har maximerat sin potential för att effektivt ge dig de verktyg du behöver för varje storlek utvecklingsprojekt. Det kan vara från ett företag av en till de största multinationella företag. Det är en trovärdig mjukvaruutveckling verktyg som används av så många elit företag som IBM, United Airlines, Glaxo Smith Kline, och även i Europaparlamentet.

Sammanfattning:

1. Eclipse är en plug-in för en arkitektonisk mönster. MyEclipse är en fullfjädrad plattform för utveckling program.
2. Eclipse är en del av ramen för en Eclipse arbetsbänk. Plug-in konfigurerar i ett system vid en viss körning.