Skillnaden mellan Samsung Vibrant och Samsung CaptivateSamsung Vibrant vs Samsung Captivate

Om man tittar på de centrala specifikationer av dessa två telefoner, skulle du snabbt märka att de inte båda har samma specifikationer men de ser tydligt skiljer sig från varandra. De speglade specifikationer förklaras av det faktum att de är i princip exakt samma telefon och bara under varianter av Galaxy S telefon från Samsung. Anledningen till att de ser annorlunda beror på att Vibrant är en T-Mobile version medan Captivate är en AT \u0026 amp; T version och båda telefonerna bära branding av respektive telebolagen.

Det går redan självklart att även om båda telefoner köra Android 2. 1, skulle den förinstallerade mjukvaran vara mycket olika varandra eftersom de förmodligen skulle ge länkar till sina egna tjänster. Med den externa gick T-Mobile med en mer rundad utseende för Vibrant som är ganska lik den iPhone medan AT \u0026 amp; T gick med en mer edgy look. Dessa skillnader är bara estetiska och skulle inte skilja de två i form av funktionalitet.

Helt överraskande, trots att de har samma batteri och OS Vibrant kanterna ut Captivate i termer av batterilivslängd. Medan fängsla kan pågå i 300 timmar i standby och har knappt 6 timmars taltid, kan Vibrant pågå i upp till 450 timmar i standby och har 6. 5 timmars samtalstid.Allt som allt, båda telefonerna är ganska stor. AMOLED skärm ger inte bara en mer levande bild, det är också mindre benägna att tvätta ut i direkt solljus som de flesta andra telefoner med LCD-skärmar. 1GHz processor ger gott om kraft, medan 16 GB internt minne ser till att du har tillräckligt med lagringsutrymme; du kan också lägga till ett minneskort om du tycker att det saknas.

Att välja mellan de två telefonerna har mindre att göra med de faktiska telefoner själva. Snarare är det ett val om du vill prenumerera på T-Mobile eller AT \u0026 amp; T. Hursomhelst, skulle du få en utmärkt smartphone som är laddad med den senaste tekniken kan du hitta på en telefon.

Sammanfattning:
1. Vibrant är exklusivt för T-Mobile medan Captivate är exklusiva för AT \u0026 amp; T
2. Den förinstallerade mjukvaran skiljer sig mellan Vibrant och Captivate
3. Vibrerande har en mer rundad utseende jämfört med Captivate