Skillnaden mellan Elite och SlimElit vs Slim

Videospel är elektroniska spel som spelas i elektroniska system eller plattformar som spelkonsoler och persondatorer. De är antingen stora datorer utrustade med spelenheter och tangentbord eller handdatorer.

Det finns många typer av datorspelkonsoler som finns tillgängliga idag. En av de mest populära dator spelkonsoler idag är Xbox 360. Det är en spelkonsol tillverkad av Microsoft Corporation som var tänkt att konkurrera med Sony PlayStation 2.

Det är den första spelkonsol som har en inbyggd hårddisk som används för att lagra och hämta spel från Xbox Live. Bortsett från att spela Xbox-spel, kan det också spela DVD-skivor och CD-skivor och tillåter användare att dela media mellan en PC och Xbox 360.
Sedan dess första utgåvan, har Xbox 360 genomgått flera modellbyten från kärnan till Pro eller Premium, Elite, Arcade, Premium, och sedan vidare till den senaste modellen, Xbox 360 Slim, som liknar Xbox 360 Elite.
Xbox 360 Elite har en 120 GB hårddisk som ger användarna mer än gott om utrymme för att spara och lagra spel och nedladdningar. Det är prissatt på $ 299 och är dyrare än alla tidigare modeller. Den innehåller tre USB-portar och har en konsol som kyler ner snabbare.För att ansluta till ett trådlöst nätverk, adaptrar behövs vid användning av Elite som är en extra kostnad. När du använder Kinect-plattformen, är det nödvändigt att ansluta Elite till en extern eluttag. Det spelar ingen har beröringskänsliga knappar.
Xbox 360 Slim, å andra sidan, är mindre, tunnare, och tystare än den Elite. Dess moderkort och elektronstruktur är konstruerad för att tåla hög värme. Den är utrustad med fem USB-portar och har en 250 GB lagringsutrymme i sin hårddisk. Den har inbyggda adaptrar som gör det möjligt att ansluta enkelt till trådlösa nätverk utan att behöva använda kablar och använda Kinect plattform utan att behöva använda en extern strömkälla. Liksom Xbox 360 Elite, är det också kostar $ 299.
Sammanfattning:

1. Xbox 360 Elite är en äldre modell, medan Xbox 360 Slim är den senaste modellen.
2. Xbox 360 Slim är Wi-Fi redo och tillåter användare att ansluta till Internet utan att använda kablar medan Xbox 360 Elite behöver adaptrar för att kopplas till ett trådlöst nätverk.
4. Elite har tre USB-portar medan Slim har fem USB-portar.
5. Hårddisken kapacitet Elite är 120 GB medan hårddisken kapacitet Slim är 250 GB.
6. Båda är prissatta på $ 299, men Slim är tunnare, mindre, tystare, och inte behöver en extern strömkälla för att använda Kinect plattform som Elite gör.