Skillnaden mellan Youtube och DailymotionYoutube vs Dailymotion

Om du letar efter en bra video webbplats för att ladda upp dina videoklipp, är chansen Youtube och Dailymotion är högt upp på listan. Det finns ett antal skillnader mellan Youtube och Dailymotion som kan hjälpa dig att besluta. Den första är den tid som föreskrivs i Dailymotion till de uppladdade videoklipp. Om dina videoklipp är mindre än 60 minuter i längd, då antingen en är tillräckligt bra; men om du har videoklipp som är under 60 minuter, sedan Youtube är det enda alternativet eftersom Dailymotion tillåter inte videor som överstiger 60 minuter.

Youtube 't imporse tidsgränser, istället införa storleksbegränsningar, som Dailymotion gör också men Youtube har högre filstorleken locket på två på 20GB,.. 10 gånger 2GB gränsen för Dailymotion Den högre cap finns även i mycket användbar eftersom Youtube tillåter mycket hög upplösning videoklipp som ska laddas upp. Å andra sidan är videor laddas upp till Dailymotion begränsad till en maximal upplösning på 720p.

Ett anmärkningsvärt inslag i Youtube, även om det fortfarande i beta, är förmågan att visa 3D-filmer. Detta uppnås genom att generera två bilder per ram, en för vänster öga och en annan för rätten att simulera stereoskopi. Dailymotion saknar denna förmåga och kommer inte att kunna spela upp video i 3D. Youtube ger också vissa filmer att kunna laddas ned, så att du kan titta på dem offline. Dailymotion videor kan inte laddas ner och kan endast ses på nätet.En annan skillnad mellan Youtube och Dailymotion är intäkter. Youtube låter uppladdare andel på de vinster som de får från de videoklipp som laddas upp av användaren. På detta sätt kan du tjäna en hel del pengar om din video går viral. Detta ger användaren ett incitament att ladda upp videor på Youtube. Dailymotion inte göra intäktsdelning. Och resultatet kan ses i sina respektive användarbaser och antal av videoklipp som båda platserna har. I båda områdena, Youtube slår Dailymotion med stormsteg.

Sammanfattning:

Dailymotion innebär en maximal video längd medan Youtube inte

Youtube har en mycket större filstorlek cap än Dailymotion

Youtube är 3D-kapabel medan Dailymotion är inte

Youtube tillåter nedladdning av vissa filmer medan Dailymotion inte

Youtube tillåter innehållsleverantörer att dela intäkterna medan Dailymotion inte